Discord ile pazarlama ve bağımlı müşteri nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sizlere bu gün discordun aslında ne kadar zeki bir müşteri edinme yolu izlediği konusunda kendi düşüncelerimi sunacağım. Platform sizlere çoğunlukla aylık bedava boostlu nitrolar veriyor. Siz bunun aptallık olduğunu düşünebilirsiniz ama hiçte değil. Discord bu sayede hem sponsorlarından müşteri ediniyor hemde kendine bağımlı müşteri arıyor. Discordda boost rozeti kasma gibi bir durum söz konusu siz boost rozeti edindikten sonra eğer hoşunuza giderse ve hesabınız değerli hale gelirse artık aylık nitroyu yenilemek zorunda kalıyorsunuz eğer bir ay yenilemezseniz daha önce yenilediğiniz aylar boşa gidecek demektir. Bu da sizi bağımlı ve zorunda müşteri haline sokuyor bu şekilde discord rozet kasan milyonlarca kişi var. Onlar artık discordun paralı elemanları :) Gerçekten şahane bir taktik bu aslında çoğu şirkette görebileceğiniz bir pazarlama taktiği en büyük örneği bu anlattıklarımla pek uyuşmasa da sigara. İyi forumlar düşüncelerinizi merak ediyorum...

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gayet güzel taktik, bedava olan herşeyin arkasında birşey vardır zaten bu hep böyledir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hiç bu açıdan düşünmemiştim gerçekten dc hesaplarına o kadar değer vermiyorum şahsen bir sürü hesabım kapanmıştır yenisini açmışımdır o tarz bağımlılar ne tür kafa yapısıyla sürekli her ay alıyor veya görünüme bu kadar neden önem veriyor çözemedim açıkçası

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Beni hiç bir zaman bağımlı edemediler ya. Bedava alıp süresi bittiğinde yenilemedim hiç bir zaman.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu durum tamamiyle e-ticaret sitelerinin müşterilerine sürekli farklı kategorilerde alt limitli veya alt limitsiz bolca kupon verip alışveriş yaptırtmaya çalışmasıyla aynı durum. Burada kazanan her daim firma oluyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
En eski taktikdir bu sokak torbacilari bile kullanir bunu ucretsiz mali/servisi verirsin hosuna gider/ bagimlilik yapar kullanmaya devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...