Dediğin şekilde bir çok bot yaptım ancak discord lib update aldığında yükseltmek işkence falan oluyor, ayrıca error verdiğinde öyle kalıyorum.amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok zaten bir sürü dediğin gibi botların public kodları var onları alıp oynarsan yaparsın bence
Bu alt yapı çalmaya girer, kendine bişey katamazsın amaç kendini geliştirmek zaten. Referans olarak yapılabilir ama.amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok zaten bir sürü dediğin gibi botların public kodları var onları alıp oynarsan yaparsın bence
"Çalmak" diye bir şey yok. Şu geri kafalılıktan vaz geçin, paylaşanlar var githubta onları kullanmak çalmak demek değil.Bu alt yapı çalmaya girer, kendine bişey katamazsın amaç kendini geliştirmek zaten. Referans olarak yapılabilir ama.
Saydığın özellikler için evet hepsi gerekiyor. Stabilizasyon için async fonksiyonlarını bilmen gerek, kayıtları yapıcaksın da bunları illaki bir yere kaydediceksin. Veri tabanı bilgisi de gerekiyor.
yorum kasmak için yorum atma lütfen sana şöyle izah edeyim bi oyun kuruyosun ama hazır kodlarla kuruyorsun kurduğun oyunun kodları en az binlerce farklı oyunda var ve binlerce aynı oyunun arasından özellikle senin oyunun oynma veya tutma şansı kaç? ve eğer bir public açıyorsan botların güzel ve özenle hazırlanmalı hazır bot kullanıp public açılsaydı discord üzerinde herkesin bir public sunucu olurdu önemli olan bot ve kitledirÜstte ki arkadaş hazır almayın falan demiş alakası yok. Kod'a bakın apilerinde falan bir sıkıntı görürseniz fonksiyonu deaktif edin yeter zaten. Ayrıca size öğrenmeniz için önerim, hazır kodları değiştirip öğrenmenizdir. Akılda en kalıcı şekilde öğrenme tekniği olarak görüyorum.
Yorum kasmak için mesaj atmıyorum 5 yıla yakındır discord.js üzerinde çalışmalar yapıyorum, early developer rozetinin çıktığı dönemde bile kendi yaptığım botun, rozetin beta döneminde gelmesiydi. Ben burada tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum: Eğer ki yapacağınız şey hazır kodda bulunuyorsa hazır kodu alabilirsiniz daha üzerinde konuşulacak bir şey yok. Siz benim mesajımı her türlü hazır kod alın diye algılamışsınız sanırım, hayır. Gerektiği yerlerde hazır kod kullanabilirsiniz bu ayıp değildir. Aynı şeyi tekrar baştan yapmaya gerek yok, vakit kaybı.yorum kasmak için yorum atma lütfen sana şöyle izah edeyim bi oyun kuruyosun ama hazır kodlarla kuruyorsun kurduğun oyunun kodları en az binlerce farklı oyunda var ve binlerce aynı oyunun arasından özellikle senin oyunun oynma veya tutma şansı kaç? ve eğer bir public açıyorsan botların güzel ve özenle hazırlanmalı hazır bot kullanıp public açılsaydı discord üzerinde herkesin bir public sunucu olurdu önemli olan bot ve kitledir)
Doğru diyorsun hemen gitbubdan bir müzik botu bulup üstüne ismimi yazıp yayinlicağim. Ayrıca bunun için hiç programlama becerimin olmasina bile gerek yok"Çalmak" diye bir şey yok. Şu geri kafalılıktan vaz geçin, paylaşanlar var githubta onları kullanmak çalmak demek değil.
Bahsettiğimiz şeyler aynı değil, yorum yapmak için yapmayalım.Doğru diyorsun hemen gitbubdan bir müzik botu bulup üstüne ismimi yazıp yayinlicağim. Ayrıca bunun için hiç programlama becerimin olmasina bile gerek yoksoran olursa yapımcı benim derim nasıl olsa.
Kod çalarak kendine ne katacaksin? zaten referans olarak alınabilir demişim ben bu dediğimi yapsam bana ne katacak? amaç kendimi mi gelistirmek yoksa aynı kodun 50 farklı botta olan bir kodla botmu çikartmak? konu sahibi "nasıl öğrenirim" demiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?