Eski botumda olan bir komutun yazılışını unuttum ama belki burada bilen vardır diye yaziyim dedim.!komutlar dedikten sonra bot komutlar dizesini atıyordu ve cidden kullanışlıydı.Çünkü şuan ana botumda 50 komut olduğu için yardım komutu kaldırmıyor (çünkü discord'un maksimum karakter sayısı 1000 olduğu için komutları atamıyor bot).Ve 50 komutunda hepsini yardıma yazmaya üşeniyorum lütfen yardım
Eger Dc'ne Bir Arsiv kurdu isen orada Komutlarini görebilirsin..Hatta kim ne yazmis ne yapmis hepsini gerebilirsin..Arsiv yapmadi isen Birde Sagda üstarafta arama yerinden bi dene ..tarihleri arattir mesela .. Aratmayi Dc den apacan Buradan degil
Eger Dc'ne Bir Arsiv kurdu isen orada Komutlarini görebilirsin..Hatta kim ne yazmis ne yapmis hepsini gerebilirsin..Arsiv yapmadi isen Birde Sagda üstarafta arama yerinden bi dene ..tarihleri arattir mesela .. Aratmayi Dc den apacan Buradan degil
Abicim Onu Demiyorum ..Arsiv odasini senden yani Kurucudan baskasi Göremez.. Dc de yapilan Her Hareket diyorum Buna Bota verdiginiz Komutlarda dahil..Yardim olayi farkli O komut Her botta var..Arsiv ayri bir kriter ..yani cogu arkadas bilmez .banada tavsiye olarak Bir Arkadastan gelmis idi ondan yazdim yani belki sizdede vardir diye ...Genede Ben bir arastiracam Birsey bulur isem Atarim buraya Kardes..