22 Eyl 2018 Yasaklandı #1 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI selamlar adım keytr pardon bilal neyse konumuza gelelim herzamanki yaptiğimiz birşey napiyoruz coolresim.js diye dosya açiyoruz JavaScript: const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); var coolImages = require('cool-images') exports.run = (client, message) => { message.channel.send({embed: { "image": { url: coolImages.one(600, 800)}, color: 0xD97634, }});}; exports.conf = { enabled: true, guildOnly: false, aliases: [], permLevel: 0 }; exports.help = { name: 'coolresim', description: 'coolresim gösterir', usage: 'coolresim' }; sonra Büyük ihtimalle npm i cool-images yazmalısınız.
selamlar adım keytr pardon bilal neyse konumuza gelelim herzamanki yaptiğimiz birşey napiyoruz coolresim.js diye dosya açiyoruz JavaScript: const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); var coolImages = require('cool-images') exports.run = (client, message) => { message.channel.send({embed: { "image": { url: coolImages.one(600, 800)}, color: 0xD97634, }});}; exports.conf = { enabled: true, guildOnly: false, aliases: [], permLevel: 0 }; exports.help = { name: 'coolresim', description: 'coolresim gösterir', usage: 'coolresim' }; sonra Büyük ihtimalle npm i cool-images yazmalısınız.
22 Eyl 2018 #2 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI Eyvallah guzel kodlar için sağol
1 Mar 2019 #3 hayalci H Üye Katılım 28 Şub 2019 Mesajlar 40 Tepki puanı 5 Yaş 48 7 HİZMET YILI npm i cool-images bunu yaptım cool-image diye klasör oluştu içinde index.js package.json var bu iki dosyayı mı ekleyeceğiz projeye ana dizine attım ikisini de ama hata verdi nasıl yapabiliriz
npm i cool-images bunu yaptım cool-image diye klasör oluştu içinde index.js package.json var bu iki dosyayı mı ekleyeceğiz projeye ana dizine attım ikisini de ama hata verdi nasıl yapabiliriz