22 Eyl 2018 Yasaklandı #1 KEYTR K const keytr = require('keytr.js'); Banlı Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 542 Tepki puanı 138 Yaş 26 7 HİZMET YILI selamlar yine ben kısa bir süre sonra geri döndüm bugün sizlere cool-gif komut modülünü tanıtacağım bir yeni metin belgesi açiyoruz ve ismini cool-gif.js yapiyoruz JavaScript: const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); var coolgıf = require('cool-gif') exports.run = (client,message) => { message.channel.send({ embed: { "image": { url:coolgıf.one (600,800)}, color: 0xD97634, }});}; exports.conf = { enabled: true, guildOnly: false, aliases: [], permlevel: 0 }; exports.help = { name: 'coolgif', description: 'coolgif gösterir', usage: 'coolgif' }; sonra büyük ihitmal npm i cool-gif yüklemeniz gerekecektir!
selamlar yine ben kısa bir süre sonra geri döndüm bugün sizlere cool-gif komut modülünü tanıtacağım bir yeni metin belgesi açiyoruz ve ismini cool-gif.js yapiyoruz JavaScript: const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); var coolgıf = require('cool-gif') exports.run = (client,message) => { message.channel.send({ embed: { "image": { url:coolgıf.one (600,800)}, color: 0xD97634, }});}; exports.conf = { enabled: true, guildOnly: false, aliases: [], permlevel: 0 }; exports.help = { name: 'coolgif', description: 'coolgif gösterir', usage: 'coolgif' }; sonra büyük ihitmal npm i cool-gif yüklemeniz gerekecektir!
22 Eyl 2018 #2 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI Bende bunu bekliyordum eyvallah ekliyorum sagol
28 Eyl 2018 Yasaklandı #3 BayKusursuz B Banlı Üye Katılım 10 Şub 2018 Mesajlar 81 Tepki puanı 16 Yaş 26 8 HİZMET YILI npm ERR! code E404 npm ERR! 404 Not Found: coolgif@latest hatasını alıyorum