Anancılar İçin İyi Birşey 
onun içinde araştırıyorum şu anda en iyisi hangisi ise onu sunacamOtomatik Discord Serveri Kurma Vardı Tek Komutla !kur Yazarak Oyun Odaları Kurallar Falan Oluşturuyordu
her şey profesyonel değildir basitten başlayıp neler yapılabilir onu göstermek lazımBiraz basit ama bilmeyen arkadaşlar için faydalı
rica ederim her zaman yardım etmek hoşuma gidiyorteşekkürler
aynen işe yarar buAnancılar İçin İyi Birşey![]()
dear Dai
Süper Üye
eyvallah hevesi olanlar için yararlı konular 
MEE6 botunda ucretsiz bir sekilde kullanabiliyoruz zaten, sacma konu.
yusuf peker
Üye
quick.db hatası veriyor
saçma konu mu ? şöyle düşün sen o başkasının botuna tüm yetkiyi verebiliyorsun resmen botun sahibine diyorsun ki bu sunucum senin gibi kullan istediğini yapabilirsin demek var birde kendi botunu yapıp kendin kullanmak var ve bu kafada devam ettikce zaten bir şeyler başaramassınMEE6 botunda ucretsiz bir sekilde kullanabiliyoruz zaten, sacma konu.
Adamsın laz şahsen beğenmediğim konulara yorum bile yapmıyorum eğer konuyu beğenmeyen varsa boş yapmasın.Konuyu terk etsin!saçma konu mu ? şöyle düşün sen o başkasının botuna tüm yetkiyi verebiliyorsun resmen botun sahibine diyorsun ki bu sunucum senin gibi kullan istediğini yapabilirsin demek var birde kendi botunu yapıp kendin kullanmak var ve bu kafada devam ettikce zaten bir şeyler başaramassın