19 Eki 2019 #21 kravts K Üye Katılım 11 Tem 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Yaş 24 6 HİZMET YILI #Spanky' Alıntı: Marco Bot kullanıma kapatıldı dostum yeni proje ile gümbür gümbür geliyorum. Genişletmek için tıklayın ... hayırlısıyla ^^
#Spanky' Alıntı: Marco Bot kullanıma kapatıldı dostum yeni proje ile gümbür gümbür geliyorum. Genişletmek için tıklayın ... hayırlısıyla ^^
6 Kas 2019 Konuyu başlatan #22 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI compac96' Alıntı: Molly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim Genişletmek için tıklayın ... Projelerinden memnunum yeni projem olan Claudia Bot için yardımlarda bulunabilirsin.
compac96' Alıntı: Molly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim Genişletmek için tıklayın ... Projelerinden memnunum yeni projem olan Claudia Bot için yardımlarda bulunabilirsin.