23 May 2019 #1 FeZz FeZzz Uzman Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 192 Çözümler 1 Tepki puanı 47 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleyküm, Discord sunucumda MEE6 BOT var gönderdiği her mesaj engellenmiş olarak görünüyo bu eskiden öyle değildi bunu kaldırmanın bir yolu var mı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bu aralar böyle görünüyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Ama normalde böyleydi bunu düzeltmenin bir yolunu bilen varsa detaylı bi şekilde anlatabilir mi ? Discord : FeZzz'#6023 Şimdiden teşekkürler.. İyi Forumlar... Ekli dosyalar 1558569611696.png 64.9 KB · Görüntüleme: 119 1558569678041.png 85.6 KB · Görüntüleme: 98
Öncelikle Selamun Aleyküm, Discord sunucumda MEE6 BOT var gönderdiği her mesaj engellenmiş olarak görünüyo bu eskiden öyle değildi bunu kaldırmanın bir yolu var mı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bu aralar böyle görünüyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Ama normalde böyleydi bunu düzeltmenin bir yolunu bilen varsa detaylı bi şekilde anlatabilir mi ? Discord : FeZzz'#6023 Şimdiden teşekkürler.. İyi Forumlar...
Çözüm FeZz 23 May 2019 h4emRe' Alıntı: Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için çok teşekkür ederim çözümü de yazayım da bari en azından biri ihtiyaç duyarsa yararlansın. Sunucuda bloklanması şu şekilde MEE6 Bot'a sağ click yapıp ardından " Engellemeyi Kaldır " derseniz bu sorundan kurtulmuş olursunuz. İyi Forumlar ... Mesajlara kapatılabilir.
h4emRe' Alıntı: Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için çok teşekkür ederim çözümü de yazayım da bari en azından biri ihtiyaç duyarsa yararlansın. Sunucuda bloklanması şu şekilde MEE6 Bot'a sağ click yapıp ardından " Engellemeyi Kaldır " derseniz bu sorundan kurtulmuş olursunuz. İyi Forumlar ... Mesajlara kapatılabilir.
23 May 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin.
23 May 2019 Konuyu başlatan #3 FeZz FeZzz Uzman Üye Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 192 Çözümler 1 Tepki puanı 47 Ödüller 6 7 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için çok teşekkür ederim çözümü de yazayım da bari en azından biri ihtiyaç duyarsa yararlansın. Sunucuda bloklanması şu şekilde MEE6 Bot'a sağ click yapıp ardından " Engellemeyi Kaldır " derseniz bu sorundan kurtulmuş olursunuz. İyi Forumlar ... Mesajlara kapatılabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
h4emRe' Alıntı: Dostum botu başka sunucuda veya kendi sonucunda kendin engellemişsin. Sağ tıklayıp engeli kaldır diyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için çok teşekkür ederim çözümü de yazayım da bari en azından biri ihtiyaç duyarsa yararlansın. Sunucuda bloklanması şu şekilde MEE6 Bot'a sağ click yapıp ardından " Engellemeyi Kaldır " derseniz bu sorundan kurtulmuş olursunuz. İyi Forumlar ... Mesajlara kapatılabilir.