15 Mar 2019 #1 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar tarafımda kodlanan ve tasarlanan discord botu Molly Malone's sizler kullandıkça gelişecek. Botumuz discordbots.org sitesine eklendi. Siteden Molly Malone's botunu oylar ve sunucularınıza eklerseniz beni çok mutlu etmiş olacaksınız. Arkadaşlarınıza tavsiye ederek de eklettirebilirsiniz. Destek sunucumuza gelerek bot hakkında yardım alabilirsiniz. Ayrıca destek sunucumuz da mağdurla ile ilgilenecek Support arkadaşlar alacağım. Destek sunucumuza geldiğinizde kayıtlı üye olmayacaksınız. Kayıt olmak için "Kayıt" odasına gelerek !kayıt komutunu kullanmanız gerekmektedir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buradan Botumuzu suncularınıza ekleyebilir ve destek sunucumuza gelebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar tarafımda kodlanan ve tasarlanan discord botu Molly Malone's sizler kullandıkça gelişecek. Botumuz discordbots.org sitesine eklendi. Siteden Molly Malone's botunu oylar ve sunucularınıza eklerseniz beni çok mutlu etmiş olacaksınız. Arkadaşlarınıza tavsiye ederek de eklettirebilirsiniz. Destek sunucumuza gelerek bot hakkında yardım alabilirsiniz. Ayrıca destek sunucumuz da mağdurla ile ilgilenecek Support arkadaşlar alacağım. Destek sunucumuza geldiğinizde kayıtlı üye olmayacaksınız. Kayıt olmak için "Kayıt" odasına gelerek !kayıt komutunu kullanmanız gerekmektedir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buradan Botumuzu suncularınıza ekleyebilir ve destek sunucumuza gelebilirsiniz.
15 Mar 2019 Yasaklandı #2 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI Hayırlı olsun
15 Mar 2019 Yasaklandı #3 ALiS027 A MemoryHackers da Banlı Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 234 Yaş 26 Sosyal 7 HİZMET YILI güzel olmuş eline emeğine sağlık
15 Mar 2019 #4 compac96 C Süper Üye Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 610 Tepki puanı 86 Ödüller 9 8 HİZMET YILI h.o bende bot yapmak istiyorum ama hem de zamanım tam olmadığı için uğraşamıyorum....
15 Mar 2019 #5 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Aga Ben Kullanıyom Süper
15 Mar 2019 Konuyu başlatan #6 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Botumu kullanıp oylayan herkese teşekkürler
3 Nis 2019 Konuyu başlatan #7 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar Molly Malone's botumuz ne yazık ki fakat yeni bir proje ile yeni bir bot oluşturdum.Sunucularınıza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Discord Jworse Bot
Merhaba arkadaşlar Molly Malone's botumuz ne yazık ki fakat yeni bir proje ile yeni bir bot oluşturdum.Sunucularınıza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Discord Jworse Bot