Object.values(webpackJsonp.push([[],{[''] :(_,e,r)=>{e.cache=r.c}},[['']]]).cache).find(m=>m.exports&&m.exports.default&&m.exports.default.getCurrentUser!==void 0).exports.default.getCurrentUser().flags+=1
laz abim bu özellik free bi özellik telefon onayı olan sunucular kullansın diye önceden eklenmişYapacağınız Arkadaşlara Uyarı :
Şu anda yaptığın şey 3. parti yazılım kullanarak Discord'un custom status'ünü kullanıyorsun. Report edilirsen hesabın kapatılabilir. Ben seni şimdi uyarıyorum yapmazsan sevinirim zaten yakında custom status herkese açık hale gelcek. Sabretmek yerine hesabınızın kapatılmasını tercih eden sizlersiniz.
bu açıklama direk olarak hypesquad 'i ilk alan kişi ve discord'un resmi discordlarında bulunan ayriyeten discord tarafından yetkiye sahip kişi söyledi senin dediğini biliyorum bunu herkese açacaklar herkes kullanabilecek sadece telefon onayı olan sunucular dışında olanlar yanılaz abim bu özellik free bi özellik telefon onayı olan sunucular kullansın diye önceden eklenmiş
öyle birşey olmayacak çünkü bugün custom status herkese açık hale geldiArkadaşlar Şu Anda,Bu Konuya Açıklıklık Getireyim.. Doğrudur Google Chromium Olduğu İçin Konsoldan Bu Kodla Custom Status Yapabilirsiniz Fakat İllaha Buna Bir Fix Gelicektir Gelmese Bileki Sizi Bir Kişi Report Etse Dahi Hesabınız Kapatılır Şu Anda Custom Status Özelliği sadece stafflarda bulunmaktadır yakın zamanda herkese rastgele açıcaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?