Onaylı Üye
yaptım da olmadı ya aynı sorundiscordu silip tekrar yüklemeni öneririm
allah allah ya olmadı bende güncelleme vardı bugün o yüzden yeniden başlattıktan sonra oldu dcye güncelleme gelince bari düzelseAynı sorunu yaşadım Programı kaldırıp tekrar kurduğum'da sorunu çözdüm
normalde solda arayüzü açmak için SHİFT + " tuşlarına basmam lazım öyle yazıyor da olması lazım ama ??? yazıyor orda tuş atayamadığım içinkardeşim normalde oyuna girince otomatikmen olması gerekli diye biliyorum
tekrar yapayım bariAynı sorunu yaşadım Programı kaldırıp tekrar kurduğum'da sorunu çözdüm
Ha bide oyun etkinliğinden arayüzü etkinleştirmen gerekDiscorda gir ordan ayarlar ordan tuş atamaları ordan bir tuş ata AraYüz Kilidini Ayarla var onu seç hangi tuşu atıcaksan onu ata
pc tabiTelefondan mı giriyorsun yoksa pc den mi
şimdi tuş atamalarını yaptım deniyecem valorantta en hızlı ordan geliyo oyun etkinliğinden açık valorant veya lol işteDiscorda gir ordan ayarlar ordan tuş atamaları ordan bir tuş ata AraYüz Kilidini Ayarla var onu seç hangi tuşu atıcaksan onu ata
Ha bide oyun etkinliğinden arayüzü etkinleştirmen gerek
oluyor ama şöyle oluyor oyuna girdikten sonra ayarlamam lazım tekrardan ayrıca yaptıktan sonra da bas konuş gidiyor onu yapıyorum diğeri gidiyor böyle oldu yanipc tabi
şimdi tuş atamalarını yaptım deniyecem valorantta en hızlı ordan geliyo oyun etkinliğinden açık valorant veya lol işte
çözümü buldum şu an kullandığınız discordu silip public betasını indirin indirince keybind direk geldi oyunda da sorunsuz çalıştı KONU KİLİTpc tabi
Post automatically merged:
şimdi tuş atamalarını yaptım deniyecem valorantta en hızlı ordan geliyo oyun etkinliğinden açık valorant veya lol işte
Post automatically merged:
oluyor ama şöyle oluyor oyuna girdikten sonra ayarlamam lazım tekrardan ayrıca yaptıktan sonra da bas konuş gidiyor onu yapıyorum diğeri gidiyor böyle oldu yani
kardeşim anlıyorum sil tekrardan yükle olur belki şansını dene brocumdiscordta normalde çalışması gereken oyun içi arayüzü çalışmadı bugün yeniden başlattım sildim bi daha kurdum olmadı tuşu atayamıyorum atayıp çıktıp tekrar girince atanmadı diyor çözüm önerisi yapabilecek var mı ?
telefondan olmaz zaten agaTelefondan mı giriyorsun yoksa pc den mi
sana ne lazım agamVarsa bende alayım
yardımcı olurumVarsa bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?