const Discord = require('discord.js');
const ayarlar = require('../ayarlar.json');
var prefix = ayarlar.prefix;
exports.run = async (bot, message, args) => {
if (!message.member.hasPermission("MANAGE_ROLES")) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription('Bu komutu kullanmak için **Rolleri Yönet** yetkisine sahip olmalısın.').setColor(10038562));
let rMember = message.guild.member(message.mentions.users.first()) || message.guild.members.get(args[0]);
if (!rMember) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription(`Lütfen bir kullanıcı ismi gir.\nÖrnek: ` + ayarlar.prefix + `rolver **@İsim @Yetki**`).setColor(10038562).setAuthor(`${message.author.username} tarafından istendi.`, message.author.avatarURL).setTimestamp());
let role = message.mentions.roles.first()
if (!role) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription(`Lütfen bir rol ismi gir.\nÖrnek: ` + ayarlar.prefix + `rolver **@İsim @Yetki**`).setColor(10038562).setAuthor(`${message.author.username} tarafından istendi.`, message.author.avatarURL).setTimestamp());
let aRole = message.mentions.roles.first()
if (!aRole) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription(`Bu rolü bulamıyorum.\nÖrnek: ` + ayarlar.prefix + `rolver **@İsim @Yetki**`).setColor(10038562).setAuthor(`${message.author.username} tarafından istendi.`, message.author.avatarURL).setTimestamp());
if (rMember.roles.has(aRole.id)) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription('Bu kullanıcı zaten bu rolde.').setColor(10038562));
await (rMember.addRole(aRole.id))
message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription(`${rMember} isimli üyeye \`${role.name}\` isimli yetki başarıyla verildi! :white_check_mark:`).setColor('RANDOM'));
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['rolver', 'rolekle'],
permLevel: "0"
};
exports.help = {
name: "rolver",
description: "Kişilere Rol Yetkisi Verir",
usage: "rolver <mesaj>"
};
Adamın Kendi Bot'u Var Nediyorsun Mübarek ?Sen Bu Bot İşlerine Gir Baya Anlıyon Aga
Öyle Değil Mesela Oyun Clanlara Ne Bilim Böyle Dclere Özel Bot Yapsın ParaylaHelal Olsun Grall Speicher Bot Nasıl Devammı?
Adamın Kendi Bot'u Var Nediyorsun Mübarek ?
İyi Niyetli İnsanın Hali Bir Başka Adam Bedavaya Hizmet VeriyorÖyle Değil Mesela Oyun Clanlara Ne Bilim Böyle Dclere Özel Bot Yapsın Parayla
Kardeş Çünkü Bu Botlar Kendine Ait Bende İstiyenlere Diyorumİyi Niyetli İnsanın Hali Bir Başka Adam Bedavaya Hizmet Veriyor
Bende Diyorumki Bedavaya YapıyorKardeş Çünkü Bu Botlar Kendine Ait Bende İstiyenlere Diyorum
Aynen gardaşım bota devam arada sorunlar çıkıyor pasif kalıyor bir kaç gün inada iş nedeni ile fazla bakamıyorumHelal Olsun Grall Speicher Bot Nasıl Devammı?
Adamın Kendi Bot'u Var Nediyorsun Mübarek ?
ücretli hiç birşey yapmıyorumÖyle Değil Mesela Oyun Clanlara Ne Bilim Böyle Dclere Özel Bot Yapsın Parayla
demek istediğini anlıyorum ama ücretli bir şey yapacağımı sanmıyorumReis Biliyorum Seni Klan Filan Olur Paralı İsterler Onlar İçin Özel Kodlar Onların İstedikleri Anladın
ne mutlu bana kardeşim rica ederimÇok işime yaradı. Teşekkürler..
Tamam Anladım Knk Bize Yaparsın Ozamandemek istediğini anlıyorum ama ücretli bir şey yapacağımı sanmıyorum
Ama kişiye özel veya sunucuya özel bot yapacağımı da söylemedimTamam Anladım Knk Bize Yaparsın Ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?