Çözüldü Discord rtc hatası nasıl düzeltilebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar ben discorddan rtc hatası alıyorum ama internetimle kaynaklı olan birşey değil ilk önce discordda bir sunucuda sesteyken spotifyde şarkı dınlerken rrrrrrrrrrrr dıye bır ses geldi sonra discorddan rtc bağlanıyor hatası aldım bilgisayarı yenıden başlattığımda 1 kere sese girebiliyorum ve o sesten çıkıp başka sese girdiğim zaman rtc bağlanıyor hatası alıyorum sorun çözmeye bastığımda birşey oluyor ve sese bağlanıyorum fakat bu seferde bilgisayarımdan komple ses gidiyor ve ses sorun gidericisini açıyorum bu seferde bilgisayar sesi geliyor ve discord rtc hatası yiyor discord ayarlarına girdiğimde mikrefon ve haporlor seçemıyorum aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum

2.png
image.png
image.png
bir çok yöntemi youtubedeki bütün yöntemleri denedim ama olmuyor artık sinir krizi geçirmek üzereyim

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
destek ekibine danışabilirsin veya ctrl r atıp dene olmadı sil yükle yapmayı dene oda olmadı format diyebilirim

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bana da 5 güne kadar çok fazla rtc hatası veriyordu. Her rtc hatası verdiğinde 2sn dc'yi kapatıp açıyorum ve düzeliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka tıkla rtc üstüne hata ayıklama diye birşey çıkıyor pc yavaşsa onu yapman da sağlıklı olur <3

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Discord sunucusuyla alakali sorunlar bunlar. Net bir cozumu yok.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...