20 Ocak 2020 #1 code ex C ✰ İstikbal ✯ Seçkin Üye Katılım 12 Kas 2019 Mesajlar 589 Çözümler 3 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI Selamlar Dostlarım Uyarı: Konu ile alakalı Birşey Yazmıcaksanz Lütfen yazmayın Örnek : Bende arıyorum vb Dostlarım Bana Şu anda Aşırı Acil SelfBot Reklam Botu (Discord) İçin istiyorum Baya bi lazım Bileniniz varsa Atabilecek varmı Örnek: Yani olay Özelden Mesaj atması Yt De Baktm 1 sene önceki videolar var Banlatıyor Hesoları Yardım Lütfen UYARI! Konu Yanlış yerde açılmış olabilir
Selamlar Dostlarım Uyarı: Konu ile alakalı Birşey Yazmıcaksanz Lütfen yazmayın Örnek : Bende arıyorum vb Dostlarım Bana Şu anda Aşırı Acil SelfBot Reklam Botu (Discord) İçin istiyorum Baya bi lazım Bileniniz varsa Atabilecek varmı Örnek: Yani olay Özelden Mesaj atması Yt De Baktm 1 sene önceki videolar var Banlatıyor Hesoları Yardım Lütfen UYARI! Konu Yanlış yerde açılmış olabilir
20 Ocak 2020 Konuyu başlatan #2 code ex C ✰ İstikbal ✯ Seçkin Üye Katılım 12 Kas 2019 Mesajlar 589 Çözümler 3 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI burhangame' Alıntı: aynı şey banada lazım ama çok zor bulamıyorum bende Genişletmek için tıklayın ... Konuyu tam olarak Okumadın galiba hocam bakın burada ne yazıyor Uyarı: Konu ile alakalı Birşey Yazmıcaksanz Lütfen yazmayın Örnek : Bende arıyorum vb
burhangame' Alıntı: aynı şey banada lazım ama çok zor bulamıyorum bende Genişletmek için tıklayın ... Konuyu tam olarak Okumadın galiba hocam bakın burada ne yazıyor Uyarı: Konu ile alakalı Birşey Yazmıcaksanz Lütfen yazmayın Örnek : Bende arıyorum vb
21 Ocak 2020 Yasaklandı #3 kralkanson K Banlı Üye Katılım 2 Şub 2018 Mesajlar 294 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Yaş 31 8 HİZMET YILI gecenlerde bir forumda gördüm ama burdan yazsam sorun olabilir özelden ulas bilgi veririm