Belirtmeyi unutmuşum eklediğiniz için teşekkürler.Eline sağlık gerçekten şu sıralar çok fazla token çalınma olayı oluyor. Bir de 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirmeyi de unutmayın.
Önemli değil.Bana son günlerde bir sürü fake nitro falan geliyor kullanacagım eline sağlık
Geçmiş olsun o arkadaşına umarım faydası olur.Şimdiye kadar iki hesabını çaldıran arkadaşa attım bakalım ne tepki verecek
Spam olarak işaretle discord ekibi otomatik ilgileniyor.Bana sunucuya destek için dilenciler dadandı buaralar.
Thanks for reply, I hope this helps you.This is really useful. My first account was stolen
cok yararlı bir paylasım ama direk 2li dogrumada acabilirsinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yakın zamanda bolca token çalınma olayına şahit oldum, dmden bolca fake nitro linki geldi ve bu programı burada paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Programın amacı tokeninizi şifreleyip token grabberlar tarafından bulunamamasını sağlamak, tamamen güvenilir ve açık kaynak kodlu bir program.
Kurulumu GitHub sayfasında detaylıca anlatılıyor, hesabının çalınmamasını isteyen arkadaşlar kullanabilirler. Bizzat kendim de kullanıyorum.
Çalışma mantığı da şu;
2 aşamalı doğrulama açık da olsa token çalınıp hesabınıza giriş yapılabiliyor.cok yararlı bir paylasım ama direk 2li dogrumada acabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?