Discord Token Çekme C++ | 2023 Tek Çalışan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Araştırma sonucunda tüm discord token çekme programları ve kodların çalışmadığını gördüm. Bu yüzden kendim yeniden bir tane yazmak istedim.
-Bu kodun amacı bilgisayarda açık olan discord uygulamasının tokenini memory üzerinden çekmektir.
-Bilgili arkadaşlar bunu sql'e ekleyebilir. Şifreli bir şekilde eklerseniz karşı taraf çözemez. Örnek: aes vb.

-Tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir.

Kod Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İlham Aldığım Proje:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

-İlham Aldığım Projeden sadece memory kısmını aldım. İlham aldığım proje sadece x86'da çalışıyor ve içerisindeki pattern ve diğer kodlar eski. Kısaca sadece ilham aldım.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Site de bulunan çoğu kişi nasıl kullanılacağını anlamadığı için muhtemelen bakıp geçecek sadece
tabiki sizin görüşünüz bu ama benim tavsiyem biraz daha açıklayıcı yapılabilirdi bu konu

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
eline sağlık yine yaptın yapacağını

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tam olarak ne işe yarıyor reis

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar c++ için nasıl kullanabileceginizi youtube uzerınden arastırabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence konuyu biraz daha açabilirsin şahsen ben bir şey anlamadım.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bunun nasıl çalıştığını anlayamadım biraz daha açıklayıcı ve anlaşılır olarak değiştirip paylaşır yada açıklaya bilirmisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
farklı bir çalışma olmuş açıklaması biraz daha ayrıntılı olsa daha güzel olur

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
güzel duruyor ancak açıklama biraz daha ayrıntılı olursa güzel olur hocam elinize sağlık

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Site de bulunan çoğu kişi nasıl kullanılacağını anlamadığı için muhtemelen bakıp geçecek sadece
tabiki sizin görüşünüz bu ama benim tavsiyem biraz daha açıklayıcı yapılabilirdi bu konu
Gerçekten şunu yapamayan kişi gitsin ders alsın yapsın.
güzel duruyor ancak açıklama biraz daha ayrıntılı olursa güzel olur hocam elinize sağlık
Neyi açıklayacağım ? Kafayı yemek elde değil bilmiyorsan derlemeyi git ders al veya boş ver yapma ne tür değişik insanlarsınız.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gerçekten şunu yapamayan kişi gitsin ders alsın yapsın.

Neyi açıklayacağım ? Kafayı yemek elde değil bilmiyorsan derlemeyi git ders al veya boş ver yapma ne tür değişik insanlarsınız.
ortaya bir konu koyuyorsun ve insanların faydalanmasını istiyorum ben zaten biliyorum bunu discord token ile işim olmaz kullanmam ama işi olan birisi bunu anlamaz fikir belirtip daha detaylı olmalıydı diyorum yorumlara bakar mısın kaç kişi anlamamış.. eleştiri kaldıramıyor olamazsın yani gidip kurs alsın diyerek aşağalıyorsun boş yere bu kadar bilgin varsa yazsaydın işte kullanımını da bu insanlar sormasaydı.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
ortaya bir konu koyuyorsun ve insanların faydalanmasını istiyorum ben zaten biliyorum bunu discord token ile işim olmaz kullanmam ama işi olan birisi bunu anlamaz fikir belirtip daha detaylı olmalıydı diyorum yorumlara bakar mısın kaç kişi anlamamış.. eleştiri kaldıramıyor olamazsın yani gidip kurs alsın diyerek aşağalıyorsun boş yere bu kadar bilgin varsa yazsaydın işte kullanımını da bu insanlar sormasaydı.
Dostum kafanda problem mi var ? Anlatacak bir şey yok zaten visual studioda konsol uygulaması açıp x64e alacaklar kodları oraya yapıştırıp derliyecekler. Bende diyorumki zaten bunu bilmeyen adamın visual studio ile işi ne? Kodlama yapmayı mı öğreteyim? Birde kendini haklı sanıyorsun

Üye
2 HİZMET YILI
Sanırım exe olarak bir şey çalıştırmalıyız çekmek istediğimiz kişinin değil mi? >> içine iliştirerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...