Hocam bilgisayarında görev yöneticisi'ni aç. Görev Yöneticisi açıldığında, sol üst köşedeki "Ayrıntılar" sekmesine tıkla. Aşağı doğru kaydırarak "Discord" uygulamasını bul. Eğer "Discord" uygulaması yoksa, "Ayrıntılar" sekmesinin altındaki diğer uygulamaları kontrol et. "Discord" uygulamasının altındaki "Durum" sütununda, "Çalışıyor" durumunda olduğunu görmen lazım. Eğer "Durum" sütununda başka bir durum görüyorsan, discord açık değildir.Discord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Hocam bilgisayarında görev yöneticisi'ni aç. Görev Yöneticisi açıldığında, sol üst köşedeki "Ayrıntılar" sekmesine tıkla. Aşağı doğru kaydırarak "Discord" uygulamasını bul. Eğer "Discord" uygulaması yoksa, "Ayrıntılar" sekmesinin altındaki diğer uygulamaları kontrol et. "Discord" uygulamasının altındaki "Durum" sütununda, "Çalışıyor" durumunda olduğunu görmen lazım. Eğer "Durum" sütununda başka bir durum görüyorsan, discord açık değildir.Discord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
msconfig yaz aramaaya ordan bul reis buldun mu ?Discord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
anlattığınız şeyin sorduğum şeyle alakasını anlamadımHocam bilgisayarında görev yöneticisi'ni aç. Görev Yöneticisi açıldığında, sol üst köşedeki "Ayrıntılar" sekmesine tıkla. Aşağı doğru kaydırarak "Discord" uygulamasını bul. Eğer "Discord" uygulaması yoksa, "Ayrıntılar" sekmesinin altındaki diğer uygulamaları kontrol et. "Discord" uygulamasının altındaki "Durum" sütununda, "Çalışıyor" durumunda olduğunu görmen lazım. Eğer "Durum" sütununda başka bir durum görüyorsan, discord açık değildir.
Görev yöneticisinde, discord gözükmüyor dediniz ya ondan bahsettim bende.anlattığınız şeyin sorduğum şeyle alakasını anlamadım
GitHub diye bir şey var ise onu kapatıp dener misin? bende discord oto açılmıyor pc açıldığı zaman galiba onu kapatarak çözdüm ben sorunu sende dener misin bi ?anlattığınız şeyin sorduğum şeyle alakasını anlamadım
Görev yöneticisi - Başlangıç - Orada olan bilgisayar açıldığında istemediğiniz tüm program ve uygulamaları devre dışı bırakın sorununuz çözülecektir.Discord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Merhaba, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Autoruns'u indirin ve açın. Biraz bekleyin, sistem uygulamaları dahil her şey listelenecektir. Üst tarafta Logon bölümüne tıklayın ve orada Discord'u göreceksiniz, tikini kaldırın.Discord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Görev yöneticisi başlangıc ordan discordu bulup devre dışı bırakanlattığınız şeyin sorduğum şeyle alakasını anlamadım
görev yöneticisinden başlangıç a gir update veya discord olmalı onu devre dışı bırak ctrl+alt+delete görev yöneticisiDiscord windows her açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisindeki başlangıç ayarlarında discord gözükmüyor, discordun kendi ayarlarında ise zaten kapalı. Kapalı olmasına rağmen yinede açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?