Çözüldü Discord yayını açınca ses gidip gelmeye başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, birisi ne olur bana bu konuda yardım etsin. Aylardır bu sorunu çözemedim, delirtecek beni. 10 defa PC sıfırladım, ne yazsam çıkmıyor. Bilgisi olan ya da belki bunu yapsan düzelir dediğiniz ne varsa her şeye açığım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not:

Bu soruna en çok hatta sadece DC'de denk geliyorum. Yayın açtığım an ses gidiyor, videodaki gibi gelmeye başlıyor. Ses kaydı aldığımda da ses sanki 5X'de kayıt edilmiş gibi hızlı kayıt alıyor. Geri düzelmesi için de Denetim Masası'na giriyorum. Ses bitini değiştiriyorum ve ses normal hâline dönüyor ama tekrardan yayın açarsam videodaki gibi oluyor.

Anlatamadıysam tekrardan bir video atıp anlatabilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
kablo da bir sorun vardır muhtemelen bilgisayarın ile ilgili olduğunu düşünmüyorum yapabileceğin pek bir şey yok
Servise gönderebilirsin veya yeni uygun fiyatlı bir kulaklık alabilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ses kartından hoparlörden kaynaklı olabilir kulaklık kullanıyorsan kulaklıktan kaynaklı olabilir servise götürmekte fayda var

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kablo da bir sorun vardır muhtemelen bilgisayarın ile ilgili olduğunu düşünmüyorum yapabileceğin pek bir şey yok

Çözüm
p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dc de ses bozulmaları intarnetinden kaynaklı olabilir ama donanımsalsa çok ilginç
gerçekten aşırı ilginç
olabilir başka bi kulaklıkla deneyeceğim kulaklığım g pro x ama sorun şu ki sadece dcde böyle dcde yayın açma tuşuna bastığım an sesim böyle oluyor dc harici hiç bir yerde olmuyor böyle bi sorun o yüzden anlam veremiyorum pc sıfırladım düzelmedi ses driverlarını sildim yükledim g hub u sildim yükledim ama yok saçma salak bir sorun
ses kartından hoparlörden kaynaklı olabilir kulaklık kullanıyorsan kulaklıktan kaynaklı olabilir servise götürmekte fayda var
kulaklığım jak girişli kendi ses kartı var usb ile pcye bağlıyorum başka bi kulaklıkla deneyceğim bide sadece jak girişiyle ses kartını takmadan bağlayıp deneyeceğim o zaman ortaya çıkar ses kartındamı değilmi saçma salak bir olay böyle olaylarda beni bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...