Niklaus Mikaelson (Melez Vampir)
Onaylı Üye
kodları ve botları nasıl ekleniyor bilmiyorum kanka discord var odalar falan kurdum bir sürü ama bot falan yok cok sade düz duruyorbenım botta varda bu kodlar ne için çözemedim knk
ogrenırsen bıızm dc de eklerizkodları ve botları nasıl ekleniyor bilmiyorum kanka discord var odalar falan kurdum bir sürü ama bot falan yok cok sade düz duruyor
ekleriz kanka ilgilenen yardım eden olursaogrenırsen bıızm dc de ekleriz
bu verdıgın kodlar ne ıse yarıyor ve nası eklenir vıdeo ceksenBuyrun discord kodlarını paylaşan benim
zaten kodları okursanız kendiniz yaparsiniz çok kolay yöntemden anlatiyorumbu verdıgın kodlar ne ıse yarıyor ve nası eklenir vıdeo ceksen
zaten kodları okursanız kendiniz yaparsiniz çok kolay yöntemden anlatiyorum
paylaşılan kodun nasıl eklencegi yazıyorda botunuza yada indirdiginize eklememiz gerekiyor fakat bende bot yok nasıl eklenir bilmiyorum ne indirmem gerekli bilmiyorum onları soruyorumPaylaşılan konularda zaten bunların nasıl yapılacağı detaylı bir şekilde anlatılıyor. Güncel konuları takip edebilirsiniz.
mesela dosya indirin veya acın bilmem ne dosyasının icine atın falan ben bunlara nerden ulaşabilirim buda var öğrenmem gereken cok sey var sanırımBütün konular mevcut
hepsini teker teker anlatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?