Selamlar öncelikle bu sabah Netspeed üzerinden discord gibi uygulamalara giriş yapabilmekteydim lakin öğlene doğru dns kullanmama rağmen discord gibi uygulamalara giriş yapamamaya başladım. Goodbyedpi da çalışmıyor yardımcı olabilcek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
bu Goodbyedpi bazı anti virus programları ile anlaşmalı değil kaspersky gibi oda bazı dosyaları siliyor oyuzden açılmıyor onları yükleyim kaspersky silip yeniden denemeniz lazım
Geçenlerde bende bu sorunu yaşamaya başlamıştım. Normal şartlarda DNS ile rahatlıkla giriş sağlayabilirken bir anda hiç bir işe yaramamaya başladı.
Biraz araştırmamla sorunumu çözmüş bulunmaktayım.
Nedeni:
Windows otomatik olarak IPV6 kullanımına geçiyor.
Çözüm:
Yapmanız gereken tek şey Ağ ve Paylaşım merkezinden ethernet ayarlarına girip işaretlediğim İnternet Protokolü Sürüm 6'yı devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatmak.