Onaylı Üye
hayır hesap banlanmıs nitroluydu bi deGirebiliyor musun artık?
tarayıcımdan girmeye calıstıgımda da ekledigim gorsel çıkıyor aynı şekilde ve mobilde de aynı şekilde hesabımdan cıkıs yapılmıs ve banlanmıs durumdaSorun global, bugün herkes aynı sorunu yaşadı. Discord'a tarayıcı üzerinden mi yoksa Discord'un uygulamasından mı giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Discord'a tarayıcı üstünden giriyorum, hiçbir sorun yok da Discord'a uygulamasından girmeye çalışanlar, bugün bu hata ile karşılaşmış. Discord'a tarayıcı üstünden girmeyi deneyebilirsiniz.
Ban değil bu, sunucular çöktü. Saat 10'dan beri gidip geliyor sürekli.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ban değil bu, sunucular çöktü. Saat 10'dan beri gidip geliyor sürekli.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sunucular ile alakalı dostum, ben çözemem maalesef. Muhtemelen akşama düzelir.uygulama açılıyor ama şimdi başka bir hata alıyorum
dostum nsfw sunucusunda moderatordum ve sanırım sunucu da kapanmıs onun hesabımın banlanmasında bir etkisi olabilir mi?Sorununuzu bilemiyorum da tarayıcıdan giriş yapmaya çalıştığımda girebiliyorum. Şu anlık bende bir sorun gözükmüyor.
Ben de sahip olduğu rolde"yönetici" izni olan herkesin ban yediği şeklinde biliyorum. Ancak arkadaşın olayı muhtemelen tesadüf, discordun sunucuları bugün patates oldu ve aynı gün tesadüfen sunucu kapandı sanırsam.Benim bildiğim, ihlal sonucunda kapanan sunucuda, sunucu yöneticisi kim ise onun hesabı kapatılıyor. Sunucuyu kim kurduysa onun hesabının kapanması lazım, moderatörlerin hesaplarının kapanmaması gerekiyor diye biliyorum. @kaanbby bu konu hakkında bilgin var mı?
yapıcak bi şey yok 28klık sunucu gitti yeni hesaptan devamBen de sahip olduğu rolde"yönetici" izni olan herkesin ban yediği şeklinde biliyorum. Ancak arkadaşın olayı muhtemelen tesadüf, discordun sunucuları bugün patates oldu ve aynı gün tesadüfen sunucu kapandı sanırsam.
Girebiliyor musun artık?yapıcak bi şey yok 28klık sunucu gitti yeni hesaptan devam
hayır hesap banlanmıs nitroluydu bi deGirebiliyor musun artık?
Tamam yani sorununu çözdün değil mi? Ona göre kilitleyeceğim. Sorunun ban yemiş olman, sunucular düzeldi doğru mu anlamışım?hayır hesap banlanmıs nitroluydu bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?