Discorda bildiğiniz gibi çevrim içi çevrim dışı, dıişarıda gibi modlar var. Çevrim dışı oluncada discorda aktif olarak kullanabiliyorsun ama arkadaş listenizdeki sizi görmüyor. Bu özelliği sadece belli kişilere karşı kullanabiliyor muyuz veya bir ayarı var mı? Misal A kişisi bizi sürekli çevrim dışı görecek ama biz discordu normal kullanmamıza devam edebiliyeceğiz?
Bunun için ekstra yazılımlar kullanılabiliyor, o şekilde açıklıklar var discord panelinde. Fakat index hatası vereceği için hata raporunu düzeltme açısından discord arayüzünü sürekli dondurarak çözüme ulaştırmaya çalışıyor. Yazılım kullanarak söylediğini yapabilirsin. Hatta 5-10 dakikalık bir kodlama ile hemen yazılacak bir arayüz. Lakin; dediğim gibi yazılımı çalıştırdığında panel kesintiye uğruyor ve çalışma standartlarını değiştirdiği için önlem olarak anti-cheat modülleri kapsamayı kapatıyor. Sürekli donma ve ses kesintileri yaşarsın. İyi forumlar.
Merhaba, Discord kendi ayarlarında Görünmez özelliğini kullanıma sunuyor, onun dışında sadece tek bir kişiye çevrimdışı alma gibi bir özellik yok. Ekstra programla yapabileceğini düşünüyorum, ancak senin için küçük bir araştırma yaptım, öyle bir şeye ulaşamadım.
Bunun için Discord Scriptleri var mesela Hareketli Durum gibi 2 mesajı aynı anda belirli saniyeler arası geçiriyor illa vardır senin dediğinle alakalı bir Script.