uygulama üzerinden kalite daha yüksek o yüzden uygulamadan izlemek istiyorumbaşkan çözüm önerim internet tarayıcı üzerinden izlemen
hepsini denedim ama sorun başka garip olan sadece tam ekrana aldığım zaman yapıyor olmasıWeb tarayıcınızı veya uygulamanızı yenileyin, kapatın ya da yeniden başlatın ve tekrar açın.
Cihazınızda aynı anda çalışıyor olabilecek diğer uygulamaları kapatın.
ryzen 5 2600 rx 580 8gb ram win 10 güncelmicrosoft store uygulamasının normal tarayıcıda ki codecten farklı bir codec kullanıyor olabilir bilgisayar özelliklerinizi ve kullandığınız işletim sistemini öğrenebilir miyim?
yok yüklü değilWindows uygulaması olarak VP9 Media Extensions diye bir uygulama var o yüklü mü? başka aklıma bir şey gelmiyor maalesef
AV1 codec kullanıyormuş ama belki ondan olabilir yani internette aratabilirsinyok yüklü değil
zaten ordan indirdimmicrosoft store varsa bilgisayarında ordan d+ yı ücretsiz olarak indirebilirsin orda donmaz belki
arkada kastıracak donduracak hiçbirşey açık değilekran oranın kaç çözünürlüğü kaç ya da arkada alt tabta bir oyun mu açık demek istediğim şey arka planda açık olan alt tab yapınca direkt gelen çok animasyonlu bir şey varsa kastırma donma yaptırabiliyor
google cpu etkinleştir sorun giderDisney+ Microsoft Store'den indirdim ama film ve dizilerde tam ekrana aldığım zaman kasıyor, donuyormuş hissiyatı veriyor. Bunu sadece tam ekranda yapıyor, pencere modunda hiçbir sıkıntı yok. İnternetim iyi, PC iyi, çözüm öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?