17 Eki 2022 #1 proxy87 P Onaylı Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 5 6 HİZMET YILI HTML: <div class="container tabs"> <ul> <li>Tamamlanan Projeler</li> <li>Devam Eden Projeler</li> <li>Gelecek Projeler</li> </ul> </div> <script> $('.tabs ul li').click(function () { $('ul li').removeClass('active'); $(this).addClass('active'); $('#homeGalleryDetailContent_13 .col-md-12 .homeGalleryType_3 > div:eq(' + $(this).index() + ')').show().siblings().hide(); }); </script> kodum bu altında 10 tane resim var bu resimleri jQuery kullanarak classlara nasıl toplu gösterebilir ve ayıra bilirim. Moderatörün son düzenlenenleri: 17 Eki 2022
HTML: <div class="container tabs"> <ul> <li>Tamamlanan Projeler</li> <li>Devam Eden Projeler</li> <li>Gelecek Projeler</li> </ul> </div> <script> $('.tabs ul li').click(function () { $('ul li').removeClass('active'); $(this).addClass('active'); $('#homeGalleryDetailContent_13 .col-md-12 .homeGalleryType_3 > div:eq(' + $(this).index() + ')').show().siblings().hide(); }); </script> kodum bu altında 10 tane resim var bu resimleri jQuery kullanarak classlara nasıl toplu gösterebilir ve ayıra bilirim.
27 Eki 2022 Yasaklandı #2 BaBOR873296 B Mondoro Rokoko Banlı Üye Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 813 Çözümler 10 Tepki puanı 378 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Dostum bu toplu gösterme ve toplu ayırma işlemini daha önce yapmadım ve bunun için kaynak bulmak biraz zor.. Ama sana yardımcı olabileceğini düşündüğüm birkaç kaynağı paylaşmak istiyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Olmassa ne yapmak istediğine dair dmden Discord bırak birlikte ilgilenelim...
Dostum bu toplu gösterme ve toplu ayırma işlemini daha önce yapmadım ve bunun için kaynak bulmak biraz zor.. Ama sana yardımcı olabileceğini düşündüğüm birkaç kaynağı paylaşmak istiyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Olmassa ne yapmak istediğine dair dmden Discord bırak birlikte ilgilenelim...