Diyanet mi söylemiş onu? Ne kadar da araştırmayan bir topluluk olduk. Vatandaşın biri şaka amacıyla paylaşmış onu. En kolayı bir şeyleri hemen karalamak. Az araştırınşaçmalık ötesi diyanetten başka bi şey beklenmezdi
virus duasınıda ben cikardım o zamanDiyanet mi söylemiş onu? Ne kadar da araştırmayan bir topluluk olduk. Vatandaşın biri şaka amacıyla paylaşmış onu. En kolayı bir şeyleri hemen karalamak. Az araştırın
ama virus bulaştırkak kul hakkına girer diyor diyanet bu yuzden galibaDiyanet mi söylemiş onu? Ne kadar da araştırmayan bir topluluk olduk. Vatandaşın biri şaka amacıyla paylaşmış onu. En kolayı bir şeyleri hemen karalamak. Az araştırın
Dostum sen şimdi bir yerinden uydurup diyanetten bir arkadaşım bir yetkili her neyse böyle dedi desen ve içinde dua geçse sırf dua geçiyor diye gerçek mi olması gerekiyor? Kaldı ki duaya bakıldığı zaman eğlence amaçlı yapıldığı çok aşikar. Kanıt delil anlayışımız bu mu? Çıkar gerçekten diyanet yetkili açık açık söyler tamam ama falanca şöyle demiş ondan bunu duydum diyerekten hiçbir şey karalanmaz. Rica ediyorum.virus duasınıda ben cikardım o zaman? duayı okuyanlar coronadan korunacakmış duymadın mı ?
bence herkesi eve postalıyıp so ra açıklama yapacaklar kimse çıkmasın diye önceden eri vardı zaten virus çok kişi geliyoe bizim tarafa arnabutköyde oturuyom bende milleti korkutmamak için söylemiyorlar
Post automatically merged:
ama virus bulaştırkak kul hakkına girer diyor diyanet bu yuzden galiba
ney eğlence için kardeşim duamıDostum sen şimdi bir yerinden uydurup diyanetten bir arkadaşım bir yetkili her neyse böyle dedi desen ve içinde dua geçse sırf dua geçiyor diye gerçek mi olması gerekiyor? Kaldı ki duaya bakıldığı zaman eğlence amaçlı yapıldığı çok aşikar. Kanıt delil anlayışımız bu mu? Çıkar gerçekten diyanet yetkili açık açık söyler tamam ama falanca şöyle demiş ondan bunu duydum diyerekten hiçbir şey karalanmaz. Rica ediyorum.
ama diyor virus şüphesi varsa diyordu sa ırım yanlış bilmiyorsam k. bDostum sen şimdi bir yerinden uydurup diyanetten bir arkadaşım bir yetkili her neyse böyle dedi desen ve içinde dua geçse sırf dua geçiyor diye gerçek mi olması gerekiyor? Kaldı ki duaya bakıldığı zaman eğlence amaçlı yapıldığı çok aşikar. Kanıt delil anlayışımız bu mu? Çıkar gerçekten diyanet yetkili açık açık söyler tamam ama falanca şöyle demiş ondan bunu duydum diyerekten hiçbir şey karalanmaz. Rica ediyorum.
Post automatically merged:
Kul hakkı ayrı bir mevzu. Arkadaş dolaşan ses kaydından bahsediyor. Kul hakkı şöyle bir durum. Sen hastasın o zaman insanlara bulaştırmamaya gayret göstereceksin ama hasta olduğunu bile bile başkasının canını önemsemeyip onlarında canını tehlikeye atarsan onların hakkına girmiş olursun. Kul hakkı buradan geliyor.
Denedim çalışıyor
ney eğlence için kardeşim duamıama diyor virus şüphesi varsa diyordu sa ırım yanlış bilmiyorsam k. b
abi ne ses kaydıymış nerde bu ses kaydı link falan bakayım bi neymiş oney eğlence için kardeşim duamı
Bu mesajını reply yapamadım o yüzden buradan yazıyorum. Dostum ses kaydından haberin var mı bilmiyorum ama biri eğlence amaçtlı bir ses kaydı yapmış ve diyorki diyantteki bir memur arkadaşımdan kesin bilgi 3 harflile bulaştırıyor ve duası da şu. Korona orana burana korum ha. Konuyu açan arkadaş bundan bahsediyor bugünki hutbeden bahsetmiyoruz. Bu baktığın zaman zaten bir dua değil. Eğlence amaçlı yapılmış bir içerik. Arkadaşın biri de araştırıp etmeden diyanetten başka bir şey beklenmezdi zaten diyor. Yahu diyanet böyle bir açıklama yapabilecek samimiyetsizlikte mi? Önce biz bi araştıralım kimdir nedir bu ses kaydı. Hemen oradan diyanetten biri dedi diye geçince diyanet mi açıklama yaptı oluyor?
mısırda sıcak reis ama orda yaşıyorCoronaAdana da Yaşayamıyormuş Arkadaşlar Sıcak Ya
Linki en en başa koydumabi ne ses kaydıymış nerde bu ses kaydı link falan bakayım bi neymiş o
tamam saol reisLinki en en başa koydum
sen hiç karışma bu bizim utancımızBir deist olarak utandımmm yapılan saçmalığaa hiç komil değil 1 gram komiklik olsa eyv dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?