Onaylı Üye
grimm
lacasa de papel izle tam senlik diziarkdaslar yokmu şöyle prison break a benzer bir dizi izliyim. tavsiyeler bekleniyor canlar
dizi olarak prison break izlemeyen insan çok şey kaybetmiş olurSanırım aksiyon filmlerini seviyorsun ben sana aksiyonun yanından geçen ve aksiyon tarzı filmleri önereceğim
1-
The Shawshank Redemption
Mükemmel bir filmdir dublajı biraz kötü altyazılı izlersen daha çok seviceğini düşünüyorum
tarih: 1994 ( tarihe aldanma)
2-
The Green Mile
Biraz saçma ama konusu mükemmel izlemeni çok tavsiye ediyorum aslına bakarsan bu filmin dublajına bakmadım ama istersen yinede altyazılı izle
tarih : 1999
3-
Bronson
Abi çok anlamlı bi film açıkçası spoiler vermek istemedim şu ana kadar vermemek için kendimi tutuyorum sadece tom hardy nin ben burdayım dediği filmlerdendir aç ve izle
tarih : 2008
4-
Celda 211
Açıkçası ben bu filmi sevmem sadece prison break filmine benziyor ispanyol sinemasının önde gelen filmlerindendir ve hapishane filmlerinin sağlam filmlerindendir
tarih : 2009
Hapishane filmleri bunlar birde zekaya odaklı film arıyorsan Sherlock Holmes 1 ve 2 yi izleyebilirsin
iyi günler![]()
Leyla ile mecnun hepsine tek atarSanırım aksiyon filmlerini seviyorsun ben sana aksiyonun yanından geçen ve aksiyon tarzı filmleri önereceğim
1-
The Shawshank Redemption
Mükemmel bir filmdir dublajı biraz kötü altyazılı izlersen daha çok seviceğini düşünüyorum
tarih: 1994 ( tarihe aldanma)
2-
The Green Mile
Biraz saçma ama konusu mükemmel izlemeni çok tavsiye ediyorum aslına bakarsan bu filmin dublajına bakmadım ama istersen yinede altyazılı izle
tarih : 1999
3-
Bronson
Abi çok anlamlı bi film açıkçası spoiler vermek istemedim şu ana kadar vermemek için kendimi tutuyorum sadece tom hardy nin ben burdayım dediği filmlerdendir aç ve izle
tarih : 2008
4-
Celda 211
Açıkçası ben bu filmi sevmem sadece prison break filmine benziyor ispanyol sinemasının önde gelen filmlerindendir ve hapishane filmlerinin sağlam filmlerindendir
tarih : 2009
Hapishane filmleri bunlar birde zekaya odaklı film arıyorsan Sherlock Holmes 1 ve 2 yi izleyebilirsin
iyi günler![]()
ne alakası var lan asfjaıosfaısfabi labirent 1 2 3 izle prison break a benzer çok iyi bir film
izledim kankanarcos izle bence o tarz istiyorsan.
PEK SANMAMLeyla ile mecnun hepsine tek atar![]()
BEN ZATEN PRİSON BREAK I İZLEDİM BRONSON U İZLEMEDİMlacasa de papel izle tam senlik dizi
Post automatically merged:
dizi olarak prison break izlemeyen insan çok şey kaybetmiş olur
money heistarkdaslar yokmu şöyle prison break a benzer bir dizi izliyim. tavsiyeler bekleniyor canlar