Uzman Üye
bende oynadım merak etme oyun ve dizinin konuları farklıben oyunlarını oynadım sence fazla spo yemiş miyimdir dizi için
bende oynadım merak etme oyun ve dizinin konuları farklıben oyunlarını oynadım sence fazla spo yemiş miyimdir dizi için
bence o kadar sorun olcağını düşünmüyorum ama hikayeleri vardır mutlaka diye düşünüyorum sen biliceksin orasını artıkben oyunlarını oynadım sence fazla spo yemiş miyimdir dizi için
oyun ve dizi konuları farklı sorun olmaz bencebence o kadar sorun olcağını düşünmüyorum ama hikayeleri vardır mutlaka diye düşünüyorum sen biliceksin orasını artık
öyleyse süper bence mantıklı ama diziyle oyunun hikayeleri aynı olsa cok daha keyifli olurdu eğlencelibende oynadım merak etme oyun ve dizinin konuları farklı
bende oynadım merak etme oyun ve dizinin konuları farklı
bence o kadar sorun olcağını düşünmüyorum ama hikayeleri vardır mutlaka diye düşünüyorum sen biliceksin orasını artık
ama ozmn insanlar ya oyunu yada diziyi büyük bir spoilerle izlicekti zevki olmicaktiöyleyse süper bence mantıklı ama diziyle oyunun hikayeleri aynı olsa cok daha keyifli olurdu eğlenceli
band of brothers efsaneydi ara ara açıp izliyorum eski tür baya ama izlemesi keyifliydi teşekkürlerband of brothers
sopranos
o zaman önce diziyi sonra oyunu oynardık mesela harry potterin serisini bitirdik oyun hikayeleri aynı ben çok keyif almıştım zevkliydiama ozmn insanlar ya oyunu yada diziyi büyük bir spoilerle izlicekti zevki olmicakti
benimde izleyen birkaç arkadaşım vardı onlarda hep dizi hakkında olumlu şeyler sölüyolardıband of brothers efsaneydi ara ara açıp izliyorum eski tür baya ama izlemesi keyifliydi teşekkürler
sen beğendiysen sıkıntı yokband of brothers efsaneydi ara ara açıp izliyorum eski tür baya ama izlemesi keyifliydi teşekkürler
Post automatically merged:
o zaman önce diziyi sonra oyunu oynardık mesela harry potterin serisini bitirdik oyun hikayeleri aynı ben çok keyif almıştım zevkliydi
Bojack Horseman The simpson gibi çizgi filmler var onlara bakabilirsin pek bir bilgim yok bu konudasouth park family guy'u da izleyeceğim hepsi yetişkin çizgi filmi o tarzı çok seviyorum aralarından izlediğin var mı
the simpson izlemesi çok keyifli bir dizi öneririmBojack Horseman The simpson gibi çizgi filmler var onlara bakabilirsin pek bir bilgim yok bu konuda
the simpson izlemesi çok keyifli bir dizi öneririm
Bart simpson karakterine bayılıyorum ya bu çizgifilmi izlemekten hiç vazgeçmedim canım sıkıldığında açıp açıp sevdiğim bölümleri izliyorum acayip sarıyorthe simpson izlemesi çok keyifli bir dizi öneririm
bence kendine plan hazırlaona da başlayacağım fırsat bulamıyorum çok izlemek istediğim dizi var
canın sıkıldığında neşelenmek için güzel bir çareBart simpson karakterine bayılıyorum ya bu çizgifilmi izlemekten hiç vazgeçmedim canım sıkıldığında açıp açıp sevdiğim bölümleri izliyorum acayip sarıyor
Bak sana lost dizisini öneriyorum 2004 yapımı bir dizi o kadar bağımlılık yapıyor ki bir bölüm izlediğin zaman diğerini açıp izliyorsun ve döngüye giriyorsun böylece bir günde 10 bölüm izlemiştim bir bak derimona da başlayacağım fırsat bulamıyorum çok izlemek istediğim dizi var
duymuştum izleicektim ama fırsat olmadıBak sana lost dizisini öneriyorum 2004 yapımı bir dizi o kadar bağımlılık yapıyor ki bir bölüm izlediğin zaman diğerini açıp izliyorsun ve döngüye giriyorsun böylece bir günde 10 bölüm izlemiştim bir bak derim
Bak sana lost dizisini öneriyorum 2004 yapımı bir dizi o kadar bağımlılık yapıyor ki bir bölüm izlediğin zaman diğerini açıp izliyorsun ve döngüye giriyorsun böylece bir günde 10 bölüm izlemiştim bir bak derim
Bence bunu izlemelisin şiddetle öneriyorum bu diziyi bende çok bağımlılık veya bir etki yarattı bir ada içinde geçen olaylar cok karmaşık şifreler ne ararsan var ve oyuncular çok da güzel rollerini yansıtmış diziye bir bak derimduymuştum izleicektim ama fırsat olmadı
önerin için saolBence bunu izlemelisin şiddetle öneriyorum bu diziyi bende çok bağımlılık veya bir etki yarattı bir ada içinde geçen olaylar cok karmaşık şifreler ne ararsan var ve oyuncular çok da güzel rollerini yansıtmış diziye bir bak derim