Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka benim sana önerim var ama kısa değil izlemeye başlarsan zaten bırakamıyacağından eminim bir çok insan izlemişdir diye düşünüyorum filmin ismi harry potter bence izlemediysen izle derim.
Teen Wolf 6 sezon
Güzel bir gençlik dizisi, ergenler var bu dizide, onun dışında tavsiye ederim ilk 2 sezon çok eski (2010) zaman çekildiği için amerikan klasik film klişeleri çok var ama ilerleyen sezonlarda çok sarıyor bence. Lucifer 5 sezon
Birisi yazmış ama ben yine de yazadım dedim. Breaking Bad 5 sezon + 1 film
Bunla ilgili pek bir şey dememe gerek yok bilen bilir güzel olduğunu. Prison Break 5 sezon sanırım
Bunda da bir şey demem yok bence bilen bilir kaliteli yapım bu 2'si.
Genelde fanatik olur tek yönden ben 2'sini de sevdim( Prison Break henüz bitmedi) The Witcher 1 sezon(2.cisi çok yakında)
Withcer oyunun dizisi hali denebilir. Tek sevmediğim kısmı oyundaki Yennefer ile filmdeki Yennefer'in tip olarak hiç benzememesi. Sex education 1 sezon ( 2.cisi yakında )
Komedi romantizmin bol cinsellik içeren hali diyebilirim galiba buna. Konusu güzel geldi bana çerezlik izlenebilir. 2. sezonu yakında çıkması lazım sanırım.
Anime olarak kesinlikle önereceğim bir anime var o da. Full metal alchemist: Brotherhood(5 szeon her sezon 12-13 bölüm var ama her bölümü 20 dk civarı)
Anime deyip geçme kesinlikle tavsiye ederim gerçekten kaliteli anime.
Bir anime daha öneriyorum sana. Boku no Hero academia( my Hero academia) Netflix'te şu an 2 sezonu var ama internet üzerinden izlersen 4 sezon 5. sezonu yakında trailer yayınlandı
Son olarakk bir anime daha öneriyim sana. Food wars(yine Netflix'te 2 sezon internette 5 sezon)
Ecchi( cinsellik ), yemek yerken çıkarılan tuhaf cinsel sesler içeriyor ancak shounen anime aslında( dediğim terimleri internette araştırabilirsin.
Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.