hocam bilgisayarı evdeyken batarya sökük olarak kullanmanı tavsiye ederim.bataryayı ev dışında kullanman daha sağlıklı olur.Geçtiğimiz günlerde bir dizüstü oyuncu bilgisayarı aldım. Oyun oynadığım zamanlar zaten şarjda takılı halde iken oynuyorum. Bilgisayarı kapattığımda ise şarjdan çekiyorum. Asıl sorum şu: oyun oynamıyorken bile yani office gibi programlarda vakit geçirirken şarjdan çeksem daha mı iyi olur yoksa bilgisayarı şarjda kullanım halindeyken bir problem olmaz mı? Bataryamı hemen öldürmek istemiyorum bu yüzden sağlıklı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet, zararlı. Sürekli şarjda kullanma durumundaysanız bataryasını çıkarmanızı tavsiye ederim.Geçtiğimiz günlerde bir dizüstü oyuncu bilgisayarı aldım. Oyun oynadığım zamanlar zaten şarjda takılı halde iken oynuyorum. Bilgisayarı kapattığımda ise şarjdan çekiyorum. Asıl sorum şu: oyun oynamıyorken bile yani office gibi programlarda vakit geçirirken şarjdan çeksem daha mı iyi olur yoksa bilgisayarı şarjda kullanım halindeyken bir problem olmaz mı? Bataryamı hemen öldürmek istemiyorum bu yüzden sağlıklı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçtiğimiz günlerde bir dizüstü oyuncu bilgisayarı aldım. Oyun oynadığım zamanlar zaten şarjda takılı halde iken oynuyorum. Bilgisayarı kapattığımda ise şarjdan çekiyorum. Asıl sorum şu: oyun oynamıyorken bile yani office gibi programlarda vakit geçirirken şarjdan çeksem daha mı iyi olur yoksa bilgisayarı şarjda kullanım halindeyken bir problem olmaz mı? Bataryamı hemen öldürmek istemiyorum bu yüzden sağlıklı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bende de oyuncu laptop mevcut makineye minimum şarj uyarısı ayarladım yüzde 20 olunca uyarı versin diye yüzde 20 olunca uyarı veriyo şarja takıyorum ta kapasite olunca şarjdan çekiyorum oyunları ise eğer akıcı oynayabliyosam prize takmıyorum online oyunlar hariç online oyunlarda hep prizde oynuyorum fakat onun harici uyarı verene kadar prize takmıyorum size de bu şekil kullanmanızı tavsiye ederim bu sayede batarya ömrü azalmamış olur stabil bi kullanım şekli oluyoGeçtiğimiz günlerde bir dizüstü oyuncu bilgisayarı aldım. Oyun oynadığım zamanlar zaten şarjda takılı halde iken oynuyorum. Bilgisayarı kapattığımda ise şarjdan çekiyorum. Asıl sorum şu: oyun oynamıyorken bile yani office gibi programlarda vakit geçirirken şarjdan çeksem daha mı iyi olur yoksa bilgisayarı şarjda kullanım halindeyken bir problem olmaz mı? Bataryamı hemen öldürmek istemiyorum bu yüzden sağlıklı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?