802.11 bağlantısını bulamadım ethernet kısmı gözükmüyor ekran görüntüsüyle yardımcı olabilir misinModemine bağlan.
192.168.1.1 den arayüze girip ethernet kısmına gir.
802.11 bağlantısını 5Ghz e çek.
Kaydet çık sonra modemi resetle bağlan.
evet daha biraz önce bağlandı hatta 2 tane wifi seçeneği var birisi 2.4 ghz birisi 5ghzbu mdemın aynısı bende var 5ghz olduguna emın mısın
dostum 2 wifi var bende de biri 2.4 ghz digeri 5 sen 5 e bağlancan işte ayarı felan yokevet daha biraz önce bağlandı hatta 2 tane wifi seçeneği var birisi 2.4 ghz birisi 5ghz
ayarları biraz kurcaladığımda da gözüküyor zaten 5g olduğu ama sizin dediğiniz kısımları bulamadım
ethernet kısmı nerede bir bulabilsem yapıcam ama bulamıyorum arayüzü önceki mesajlarımda paylaştım192.168.1.1 den arayüze girip ethernet kısmına gir.
802.11 bağlantısını 5Ghz e çek.
wifi ile değil kablo ile bağlıyorum o yüzdendostum 2 wifi var bende de biri 2.4 ghz digeri 5 sen 5 e bağlancan işte ayarı felan yok
Tamam işte oradaki 5Ghz a bağlan diğerine değil zaten laptopa göre çeker 5 ghz ı eskiyse verim alamassınevet daha biraz önce bağlandı hatta 2 tane wifi seçeneği var birisi 2.4 ghz birisi 5ghz
ayarları biraz kurcaladığımda da gözüküyor zaten 5g olduğu ama sizin dediğiniz kısımları bulamadım
Allah allah. Benim modemde Ethernet bağlantısı diye yer var. Ben orada yapıyordum. Bilemedim şimdi.802.11 bağlantısını bulamadım ethernet kısmı gözükmüyor ekran görüntüsüyle yardımcı olabilir misin
bunlar çıkıyor karşıma ve dediginiz hicbi şeyi bulamadım aradım hepsini
Ekli dosyayı görüntüle 89973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?