Soketin değişimi yapılıyor kardeşim. Sen idareten bi kağıt falan sıkıştırmayı denesen belki geçici olarak işini görürYeri burası mı bilmiyorum baktım bulamadım
Lenovo laptopumun ethernet giriş soketi bollaşmış gibi modemden çektiğim ethernet kablosunun soketini takıyorum hep çıkıyo kopuyo netim. Farklı kablolarla denedim.acaba bu soketn değişimi yapılıyormu. Yapılıyorsa masraflı birşeymidir?
Kanka hiç uğraşma USB den Eternate dönüştürücüler var onları deneYeri burası mı bilmiyorum baktım bulamadım
Lenovo laptopumun ethernet giriş soketi bollaşmış gibi modemden çektiğim ethernet kablosunun soketini takıyorum hep çıkıyo kopuyo netim. Farklı kablolarla denedim.acaba bu soketn değişimi yapılıyormu. Yapılıyorsa masraflı birşeymidir?
Aldım 35 tl ye 2. Gün akşamı koku geldi bozuldu. Çok dua ettim bilgisayarcıyaKanka hiç uğraşma USB den Eternate dönüştürücüler var onları deneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Vay bilindik markalarıda varmış hiç denk gelmedi nette. Pazartesi pc tamircisine sorcam uçuk bi rakam demezse değiştirtcem. Yoksa iyi bir marka alıcam .teşekkürler.Dene derim bi kanka daha ucuz yollu daha uygunlarıda var internette araştır biraz
Yapmadığım denemediğiö şey kalmadı silikon bile çektim .illa oynuyo kopuyo net. Neyse değiştiriliyormuş öğrendim.teşekkür ederimSoketin değişimi yapılıyor kardeşim. Sen idareten bi kağıt falan sıkıştırmayı denesen belki geçici olarak işini görür
Aynen ama orjinal bi başka tabi sorunsuz değiştirtebilirsem değiştircem yoksa iyi bir marka usb to ethernet alıcamKanka hiç uğraşma USB den Eternate dönüştürücüler var onları deneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
degısım mevcut olmakla bırlıkte sen ekstradan arasında bır kagıt falan sıkıstırsan daha ıyı olabılır gecıcı cozum en azından gevseklıgı onlemek adınaYeri burası mı bilmiyorum baktım bulamadım
soketi 1-2 gün idare etsin sonra hemen bir elektrikçiye git yenisiyle değiştir mümkünse kaliteli birşey taksınYeri burası mı bilmiyorum baktım bulamadım
Ben elektonikçiyim ama açmadım içini tahminimce anakarta sabittir diye bulaşmak istemedim bilgisayarcıya vericem şuan zonguldakta karantina var pazartesi ilk işim. Teşekkürlersoketi 1-2 gün idare etsin sonra hemen bir elektrikçiye git yenisiyle değiştir mümkünse kaliteli birşey taksın
her iki ucu da değiştir dostum
yada güzel bir cat6 al
ben kablonuzda sorun var sandım dostum eğer ki garantisi falan yoksa kendin açıp bakmayı dene bence bilgisayarcı bakıp salakça bir lehim atıp geri dönülmez bir işlem yapmasın benim eski pcde güç girişinde öyle saçma bir olay yaşamıştım ve bilgisayarcının aptallıgına ugradım.Ben elektonikçiyim ama açmadım içini tahminimce anakarta sabittir diye bulaşmak istemedim bilgisayarcıya vericem şuan zonguldakta karantina var pazartesi ilk işim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?