Dlive hakkında her şeyi sorabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir Dlive platformunda yayın yapmaktayım. Dlive ile ilgili her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim. Maksat bilgilendirmek. İç işleyiş, donate sistemi, yönetim tavrı vs.

Kanal linkimi paylaşamayacağım reklam niteliği taşımaması için eğer merak eden olursa özelden mesaj atabilir.

Teşekkürler.

Money :3
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
interesting you can earn money through that platform and it is profitable

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dlive da Gelirin % kaçi Size Kaliyor Acaba ?
mesala Twichde Aboneliklerin yarisini twich aliyor diye biliyorum dliveda da öyle mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
dlive iyi kazandırıyormu kardşe

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
parayı çekerken ne kadar ücret kesiyorlar hep merak etmişimdir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@miracdemirel Tam net rakam veremem hiç hesaplamadım ama aylık ortalama 3.500-5.000 arası geliyor. Rekorum 8.800

@stormanql Evet gerçekten kazandıran bir sistemi var. Gelen donatelerin yanı sıra bu donateleri stake sistemi sistemi ile biriktirip aynı bir vadeli hesap gibi günlük faizde alabilirsin. Yeni gelen bir özellik ve şuan kullanmaktayım. Hesapladığım kadarıyla getirisi hayli fazla. İstersen detaylarını yazabilirim.

@jimmynoob123456 u'r right. The earning system is very profitable.

@ardakonuk5565 Şuan en kesinti oranı dlive platformunda bundan dolayı en fazla kazandıra platform. Ayrıca site yetkilileri dahi donate atıyor.

@HolyKnightTR Parayı çekerken hiç bir kesinti yok ama gelen donatelerden 100 limon 10 liraya tekabul ediyor bunun 2 lirasını alıyor basit bir örnek olarak.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam Dlive de taner tolga tarlacı var :D
onun yayınları nasıl geçiyor ve ona nasıl destekde bulunabilirim
ve Dlive ye başlamak için gerekli ekipman vs lazım mı

Lost my way
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yayıncılara teşvik olsun diye yani çok yayıncının geçmesi için şirketin kazançlara az kesim yapıyor diye duymuştum doğru mu

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yayın yapmak için neler gerekli?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@halilibr4949 Taner Tolga Tarlacı Bigo platformunda yayın açıyor diye biliyorum, dlive a giriş yapmadı. Yaptıysa da denk gelmedim. Dlive'a başlamak için herhangi bir zorunluluk yok kamerasız bile yayın yapabilirsin fakat ilerleyen süreçte büyüdükçe ekipman gerekli oluyor elbet yayın kalitesi açısından ama dlive bunu şart koşmuyor. Bir çok partner var kamerasız.

@SlayerXld Kesinlikle doğru ayrıca oldukça fazla donate atıyor şirket kendi bünyesinden. İzleyici gibi yayınları gezip beğendiği yayınlara çok defa şahit oldum donate attıklarına.

@krizantem92 Zorunlu bir ekipman veya şart yok. Fakat ne kadar kaliteli girersen ortama o kadar dikkat çekersin.

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dlive sponsorlu yayıncısı olmak kolay mı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@ahmetpde77 Sponsorlu yayıncı kısmını tam anlayamadım ama sanırım tikli yani onaylı partnerliği diyorsun. En az 1.000 takipçi ve 20 Sub a ihtiyacın olacaktır başvuru için. İlk aşamada 200 takipçiye ulaşıp "Onaylı kullanıcı" olman lazım sonrasında da ilerleyen dönemlerde "Onaylı Partner" olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dlive diğer yayın siteleri kadar kazandırıyor mu peki?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@Yolcu34 Dlive şuan en düşük kesinti ve hızlı para transferine sahip platform.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ekipman felan illa üst düzeymi olması gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@hehe3452 Hayır öyle bir zorunluluk yok. Orta düzey ve hatta düşük seviye ekipmanlarla yayın yapıp para kazanabilen bir çok yayıncı var. Ayrıca oyun yayınından ziyade chatting yayınlarının getirisi daha fazla oluyor.

@hamarat67 Yayınları izleyerek açılan kasalardan aktifliğine ve kasa doluluğuna göre ücretsiz limon alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...