1 Eki 2025 #1 jescywip J Üye Katılım 28 Şub 2020 Mesajlar 22 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI <?xml version='1.0' encoding='UTF-8' standalone='yes'?> <assembly xmlns='urn:schemas-microsoft-com:asm.v1' manifestVersion='1.0'> </assembly> DLLYİ resource hacker ile açtığımda sadece karşıma çıkan bir manifest klasörü oluyor bunu başka şekilde nasıl çözebilirim üsteki kod da manifestin içinde bulunan kod. Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum değilse taşırsanız sevinirim teşekkürler.
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' standalone='yes'?> <assembly xmlns='urn:schemas-microsoft-com:asm.v1' manifestVersion='1.0'> </assembly> DLLYİ resource hacker ile açtığımda sadece karşıma çıkan bir manifest klasörü oluyor bunu başka şekilde nasıl çözebilirim üsteki kod da manifestin içinde bulunan kod. Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum değilse taşırsanız sevinirim teşekkürler.
30 May 2026 #2 Lyr1ca Onaylı Üye Katılım 30 May 2026 Mesajlar 63 Tepki puanı 1 Yaş 19 Sosyal açmaya çalıştığın dll nedir söylersen yardımcı olabilirim