Çözüldü DLL ve EXE nasıl birleştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar C++ dilinde yazılmış bir DLL ile C# ile yazılmış bir form uygulamasını nasıl birleştirebilirim?

Çözüm
Sanırım referans eklemekten bahsediyorsun ya da programa gömmek. Benim anladığım bu. Referans için Proje'de Solution Explorer kısmında references var oraya sağ tıklayıp ekleyebilirsin. gömmek için de solution explorer'dan resources'e gelip ekleyebilirsin.
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dlli programın olduğu klasörün atıp dllımport ile fonksiyonları çekmeyi denedinmi?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Dlli programın olduğu klasörün atıp dllımport ile fonksiyonları çekmeyi denedinmi?
C#:
        [DllImport(App.DLL, EntryPoint = "Discord_Initialize", CallingConvention = CallingConvention.Cdecl)]
        public static extern void Initialize(string applicationId, ref EventHandlers handlers, bool autoRegister, string optionalSteamId);

[DllImport(App.DLL, EntryPoint = "Discord_UpdatePresence", CallingConvention = CallingConvention.Cdecl)]
        public static extern void UpdatePresence(ref RichPresence presence);

[DllImport(App.DLL, EntryPoint = "Discord_RunCallbacks", CallingConvention = CallingConvention.Cdecl)]
        public static extern void RunCallbacks();

[DllImport(App.DLL, EntryPoint = "Discord_Shutdown", CallingConvention = CallingConvention.Cdecl)]
        public static extern void Shutdown();

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Birleştirme Derken Dlleyi Exeye Göbüp Çalıştırmaktanmı Bahsediyosun Dllyı Başlatamazsın Resource Olarak Dllyı Göbersin Bu Kadar İyi Forumlar..

Üye
7 HİZMET YILI
Sanırım referans eklemekten bahsediyorsun ya da programa gömmek. Benim anladığım bu. Referans için Proje'de Solution Explorer kısmında references var oraya sağ tıklayıp ekleyebilirsin. gömmek için de solution explorer'dan resources'e gelip ekleyebilirsin.

Çözüm
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer dll yi c# kullanarak başka bir processe inject etmekten bahsediyorsan internette manual mapping hex falan araştır. Referanstan bahsediyorsan yukarda arkadaş açıklamış.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
DENEMELİSİN ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİNİ

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kaynak olarak kullansın ama beni uğraştırmasın diyorsan içine gömmek için ResourceHack uygulamasını kullanabilirsin.

Inject kısmıyla uğraşmadım daha önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...