Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elon Musk abimizin Twit mesajları ile dogecoin'de artış yaşanmakta. Sizce doge kaç seviyelerine çıkar. Yatırım yapmak mantıklımı. Geçen hafta 1 gecede %800 artış göstermişti.
2017 yılında 11.000 doge almıştım ve satmamıştım. o zaman 11000 dogeye 70tl vermiştim. Şuan 4900tl olmuş. Elon şöle biraz daha işi sıkı tutsada 1 doge 100tl olsa keşke
Bunun hakkında yorum yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum çünkü ilk artıştan sonra herkes bir daha artmaz dedi ama Elon reis bi twit attı yine fırladı . O yüzden hiç belli değil
Daha da yükselecek gibi duruyor, bir anda yükselip bir anda düşecek. Önceden doge coin sahibi olanlar sağlam kar edecek, son zamanlara doğru alanlar zarar bile edebilir.
Haftalık, günlük tablo ve analizlerini takip edin. Yükseliş trendinin zirvesinde alım yaparsanız tepki satışları ile fiyat düşünce hayal kırıklığı yaşarsınız. Son bir hafta içerisinde baya dalgalandı takipte kalmakta fayda var.