Doğum günümde eski sevgiliden mesaj beklemek ? (+18 üstü arakdaşlar gelsin tartışalım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler merhaba benim bir ilişkim vardı çok iyiydi uzun süreli mükemmel bir ilişkiydi evlerimiz karşı karşıya hergün beraberiz her dakika beraber olduğumuz mükemmel bir iliişkimiz vardı ve ayrıldıktan sonra tekrar barıştık ve bana söz verdi birdaha ayrılmayacağız birdaha üzülmeyceğiz vs. gibisinden ama sonra kendisi gitti. unutmaya bakarsak unutamadım tabi ki gönül bu insan bir kere aşık olur ama defalarca kez sevebilir fikri yönündeyim. 5 gün sonra doğum günüm telefonunda rehberinde ekli değildim wp den hani gözükmüyordu stroyleri durumu pp si falan şimdi 2 gün önce beni rehbere eklemiş o benim storylerime bakıyor bende onunkilere falan. lafı dolandırmadan şunu söyliyim doğum günümde bana yazar mı ? çünkü arkadaşlar bu ilşki gerçekten çok kaliteli ve aşırı mükemmeldi kesinlikle bir AŞK ilişkisiydi mesaj atmazsa ne yapmalıyım ?
(yorum kasmak için gelenler olursa kısa birşey yazıp geçecekler uzak dursun tepkim sert olur.)a

Üye
6 HİZMET YILI
16 olmazmı ağabey Dd

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yazma ihtimali yüksek ama. 3. Kazığı bile bile yiyorsun dedemin dediği gibi bin kere ihanet etseler sana bin kere gidersin yanlarına

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
benim hiç sevgilim olmadığı için böyle bi beklentim de olmadı üzülsem mi sevin sem mi bilemedim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
vazgeç kapılma ruzgarına bana sorarsan heves acıdan başka birşey getirmez.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Barışsanız bile tekrar ayrılacağınızı biliyorsun dimi. Ve birazcık bile düzelttiysen gönlünü tekrar en başa döneceksin. bence düzeltmen gereken aranız değil. Kendin bırakmazsan sonuna kadar hep sen yaralı kalırsın.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
onsuz da olmuyor ama hacı oluyor falan deme olmuyor bence bukadar agresif düşünmesek ne bileyim ben şahsen daha pozitif düşünüyorum herşeyi onarabiliriz düzeltebilriiz açısından

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Cokda takma eskileri eskiler eskide kaldı

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
onsuz da olmuyor ama hacı oluyor falan deme olmuyor bence bukadar agresif düşünmesek ne bileyim ben şahsen daha pozitif düşünüyorum herşeyi onarabiliriz düzeltebilriiz açısından
dostum emin ol iyiliğin için yapman gerekiyor. bi kaç gün hafta mutlu olmak için yıllarını karartma

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardaş öncelikle geçimş olsun, doğum gününü hatırlıyorsa yazar

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vazgeç kapılma ruzgarına bana sorarsan heves acıdan başka

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ya aga soyle kızlar benı cok tılt edıyor aga azıcık buyuyun ya gelısın ya almayaya gittim kızın yanında baskasını opsen ble hıcbır sey demıyor canlı canlı yasadım bizimkinlerde trıp felan hersey var anasını

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ne hissettiğini anlamıyor değilim benimde bu tarz bir durumum oldu...
Neyse yazıp yazmayacağı hakkında yorum yapamam ama en azından belki söylediklerimden sonra aklındaki bir kaç soru işareti kalkabilir.
Hiç bir sebep yokken eklemesi en azından ondada bir şeyler olduğunu gösterir veyahut belki de bir şey oldu buna karşılık böyle bir sonuca vardı. Böyle bir şey olmadıysa bile hiç bir sebep yokken seni tekrardan rehbere eklemesi değişik bir sonuç gösteriyor gibi yani örneğin;
Unutamadı veya hala deli gibi hoşlanıyor belki de bunalıma girdi bir süre kafasını dinlemek istedi veya kafasını sen varken dinlemeye çalışsaydı seni üzebilirdi şu an da üzüyor gerçi ama bilemedim belki de bu tarz durumlar meydana gelmiş olabilir çok boş yaptım ama az çok anladığını varsayıyorum.
Ne olursa olsun mutlu olmaya bak dağılma çok kötü oluyor tüm yaşantın sonra arkadaşlarından bile uzaklaşabiliyorsun
Post automatically merged:

Söylemeyi unutmuşum benim tecrübe ettiğim kızda küçükken tacize uğramış yaralı bir kızdı güven sorunları vardı tabi ki doğal olaraktan.
Benden ayrılmasının üzerine benden çok uzun bir süre hoşlanıyormuş ben sonra bok ettim falan ama mesele orada değil.
Biz ayrıldıktan sonra bile benimle ilgili durumlara vs işlere bakıyordu hani umut görünürse tut bırakma derim zamanında pişmanlık yaşayabiliyorsun.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
İnsan bu yanar döner. kesip atıp ben değiştim de diyebilir, alo naber de diyebilir. Ama genelde bizim kültürde erkeklerin ilk atağı yapması beklendiğinden doğum gününü beklemeden minik bi jest yaparsan iyi olabilir. (herkesin jest i farklıdır (instgram a kırbaç resmi koymakda işe yaradı ))

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
5 yıl sonrasını düşün o yoksa boşver.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Karşındaki kişinin kişiliğine bağlı hocam yazar mı bilemem ama okuduğum kadarıyla mükemmel bir ilişkinizin olduğu kesin ve sonradan seni rehbere eklemesi ve durumlarına bakması biraz kıskançlık, sevmese bunları yapmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...