16 olmazmı ağabeybeyler merhaba benim bir ilişkim vardı çok iyiydi uzun süreli mükemmel bir ilişkiydi evlerimiz karşı karşıya hergün beraberiz her dakika beraber olduğumuz mükemmel bir iliişkimiz vardı ve ayrıldıktan sonra tekrar barıştık ve bana söz verdi birdaha ayrılmayacağız birdaha üzülmeyceğiz vs. gibisinden ama sonra kendisi gitti. unutmaya bakarsak unutamadım tabi ki gönül bu insan bir kere aşık olur ama defalarca kez sevebilir fikri yönündeyim. 5 gün sonra doğum günüm telefonunda rehberinde ekli değildim wp den hani gözükmüyordu stroyleri durumu pp si falan şimdi 2 gün önce beni rehbere eklemiş o benim storylerime bakıyor bende onunkilere falan. lafı dolandırmadan şunu söyliyim doğum günümde bana yazar mı ? çünkü arkadaşlar bu ilşki gerçekten çok kaliteli ve aşırı mükemmeldi kesinlikle bir AŞK ilişkisiydi mesaj atmazsa ne yapmalıyım ?
(yorum kasmak için gelenler olursa kısa birşey yazıp geçecekler uzak dursun tepkim sert olur.)a
16 olmazmı ağabeyDd
beraber çıkalım ozmaan çokta büyük olduğunu sanmıyorumsen 15 yaşındasın dostum dışarı
gönül hacı işteYazma ihtimali yüksek ama. 3. Kazığı bile bile yiyorsun dedemin dediği gibi bin kere ihanet etseler sana bin kere gidersin yanlarına
onsuz da olmuyor ama hacı oluyor falan deme olmuyor bence bukadar agresif düşünmesek ne bileyim ben şahsen daha pozitif düşünüyorum herşeyi onarabiliriz düzeltebilriiz açısındanBarışsanız bile tekrar ayrılacağınızı biliyorsun dimi. Ve birazcık bile düzelttiysen gönlünü tekrar en başa döneceksin. bence düzeltmen gereken aranız değil. Kendin bırakmazsan sonuna kadar hep sen yaralı kalırsın.
dostum emin ol iyiliğin için yapman gerekiyor. bi kaç gün hafta mutlu olmak için yıllarını karartmaonsuz da olmuyor ama hacı oluyor falan deme olmuyor bence bukadar agresif düşünmesek ne bileyim ben şahsen daha pozitif düşünüyorum herşeyi onarabiliriz düzeltebilriiz açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?