Süper Üye
şey var diyorlar işte örnek 10sene içinde tekrar gitmezsen bi önemi kalmıyorDoğum yerinde almanya yazıyorsa almanya vatandaşıdır gidebilir diye düşünüyorum
girebilmeli eger nufus oraya kayitliysaArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
orada doğdu ise alman vatandaşı olur yani kimliğinde de bu yazıyorsa almanya'ya gidebilir hatta çifte vatandaş olma hakkı varArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
şimdi pasaportunu çıkartsa direk sorunsuz gider diyorsun yaniorada doğdu ise alman vatandaşı olur yani kimliğinde de bu yazıyorsa almanya'ya gidebilir hatta çifte vatandaş olma hakkı var
belli bir sene içerisinde tekrardan gitmemişse maalesef ki saymayabiliyorlar ama şansını denesin bakalımArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
aaa bu üzdü ya kaldı burdabelli bir sene içerisinde tekrardan gitmemişse maalesef ki saymayabiliyorlar ama şansını denesin bakalım
çifte vatansaş statüsünde missArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
Vatandaşlıgı varsa gidebilir yüksek ihtimal vardır 1 sene durmuş çünkü ailesi kimlik çıksrtmıştır heraldeArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
Orada doğuyup büyüdüğüne göre devlet vatandaşına bir kimlik vermistir illaki konsolosluk yada bir nufus dairesine danışarak bilgi alabilirşimdi pasaportunu çıkartsa direk sorunsuz gider diyorsun yani
doğum yerine yazıyorsa gidebilir galibaArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
anne yada babada vatandaşlık varsa çok rahatça gidebilir geri almanyayaArkadaslar oncelikle mrb benim bir arkadasim var almanyada dogmus dogduktan 1 sene sonra turkiyeye donmusler kimlikle dogum yeri almanya yaziyor 20senedir turkiyede yasiyor daha once de gitmemis simdi almanyaya gidebilir mi yoksa hic gitmedigi icin gecersiz mi sayiliyor artik
yok sadece kendisinde varanne yada babada vatandaşlık varsa çok rahatça gidebilir geri almanyaya
eyw çok saol sölerim gidip sorsn ozamanOrada doğuyup büyüdüğüne göre devlet vatandaşına bir kimlik vermistir illaki konsolosluk yada bir nufus dairesine danışarak bilgi alabilir
Kimliği varsa pasaportta çıkarabilir
Yani arkadaşın orada doğuyup büyüdüyse ve turk kimliği ile çifte vatandaşlığa almanyada basvuru yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?