Doja Cat Remix ve Video Edit Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yeni remix çalışmam ve video edit hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Video editte düzeltilmesi veya eklenmesi gereken istediğiniz, göze batan yerleri yorum olarak belirtirseniz sevinirim.
Vocal: Doja Cat - Paint The Town Red

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bas yerlerine vuruş hissi veriyormuş gibi efekt koyabilirsin dostum
güzel edit 👍

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
en sevdiğim şarkıya neler olmuş, bence daha iyi yapabilirsin bi anda bass vurması arkadaki çalan şeyle twon redle çok uyuşmamış sadece ordaki bass onu bir araya getirmiş sonrasında bozuluyor zaten bence daha iyi yapabilirsin. :talonheart:

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
60 fps royalty free animasyonel videosunu bulamadığım için cap cut ile yaptım bulabilsem ae ile yapacaktım
Cap cut la değil de biraz daha mobil vn tarzı kolay programlar la daha iyi oluyor 👍
Post automatically merged:

en sevdiğim şarkıya neler olmuş, bence daha iyi yapabilirsin bi anda bass vurması arkadaki çalan şeyle twon redle çok uyuşmamış sadece ordaki bass onu bir araya getirmiş sonrasında bozuluyor zaten bence daha iyi yapabilirsin. :talonheart:
render 2k 60 fps video 30 fps 480p olunca böyle oldu. doja nın animasyonlu 60 fps videosunu bulabilirsem animatörlerden after effects de bass shake li yaparım teşekkürler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eline saglık fakat fps dusuk oldugu ıcın yogun kullanılan efektler videoyu ne kadar kalıtelı kaydetsende donma takılma ve bozulma gibi etkıler yapabılıyor fps yuksek vıdeolar kullanmanı onerırım bunun yanında maskelemeyı daha iyi yapabılırdın bu konuda dıkkat edersen daha ıyı bır sonuc cıkartırsın ortaya :)

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
eline saglık fakat fps dusuk oldugu ıcın yogun kullanılan efektler videoyu ne kadar kalıtelı kaydetsende donma takılma ve bozulma gibi etkıler yapabılıyor fps yuksek vıdeolar kullanmanı onerırım bunun yanında maskelemeyı daha iyi yapabılırdın bu konuda dıkkat edersen daha ıyı bır sonuc cıkartırsın ortaya :)
doja cat ın 60 fps kullanılabilir videosunu bulamadım araştırıyorum. teşekkürler.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
doja cat ın 60 fps kullanılabilir videosunu bulamadım araştırıyorum. teşekkürler.
60 fps olsa bile render da cap cut zorlar ve bazi yerlerde tam render almaz fps 60 fps 1080 degil de 720p olmasi gerekli biraz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
elindeki video 30 fps iken renderı 60 fps almanı önermem kaliteli olmuş eline sağlık

Üye
2 HİZMET YILI
Tente renderizar o vídeo a 60 fps isso melhorará bastante a qualidade do seu vídeo meu amigo

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eline sağlık iyi olmuş edit baslı olsaymış iyimiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...