Kanka sana tavsiyem araya pamuklu bi bez koy mümkünse.Kes o bezi kulaklığın biçiminde fazla ter ve tuz yapıyor onu.Ara sırada havalandır.Benim de kulaklık taka taka taktığım yer oyuk gibi oldu alternatif tıp yöntemlerini denedim ama sıfır etki mal gibi bir şey olduk
Eyvallah kanka ilgin için deneyeyim zarar gelmezKanka sana tavsiyem araya pamuklu bi bez koy mümkünse.Kes o bezi kulaklığın biçiminde fazla ter ve tuz yapıyor onu.Ara sırada havalandır.
Beni rahatlatmıştı baya.Hava aldırıyor pamuklu bez çünkü.Rica ederim bu arada.Eyvallah kanka ilgin için deneyeyim zarar gelmez![]()
Kanka çok saçma bir şekil oldu kafayı kazıtsam bile orada bildiğin bir iz görünüyor sinir bozucuBeni rahatlatmıştı baya.Hava aldırıyor pamuklu bez çünkü.Rica ederim bu arada.
Bi müddet sonra geri çıkması lazım genetik değilse.Düzelir umarım.Kanka çok saçma bir şekil oldu kafayı kazıtsam bile orada bildiğin bir iz görünüyor sinir bozucu
Stresten uzak durmaya çalış meditasyon belki bir nebze buna yardım eder birde sağlıklı beslen ve saçına ekstra jole vax vx tarzı şeyleri sürmemeye çalışAgalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
Genetik saç dökülmesi ama benimki çoğunlukla stres üzüntüden kaynaklı
saç kökleri kaplanıyor ve hava alamadığı için dökülmeler başlıyor.Saça sprey wax jöle sürüyorsan bide akşaıma öyle yatıyorsan kökleri kırılıyor ve dökülüyor