Dökülen saç gürleştirilebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
genetikden dolayı saçın dökülüyorsa malesef bunun önüne geçemezsin anca amelıyatla kök hücre hücre tedavisi yaptırırsın

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Stresten olabilir saç bakım yağlarını kullanmayı dene

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sarımsak özlü bioblas benim sacıma iyi gelmişti bir dene istersen

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sac serumu veya sarımsaklı şampuan kullanabilirsiniz hocam

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Agalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
Genetik saç dökülmesi ama benimki çoğunlukla stres üzüntüden kaynaklı
bi cildiye polikliniğine git özel şampuanları ve takviye ilaç vitamin vb. şeyleri var onlar çözüm olabiliyor kendim kullanıyorum biraz da olsa işe yarıyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Agalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
Biz kellerin kaderi bu istediğin kadar uğraş benim gibi kel Olcan zamaninda ben de baya çabaladım ama malesef

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bioblas şampuan + bepanthen ampül + bemiks ampül ben bu karışı kullandım şuan sıfıra yakın dökülme

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var bioxcın quantum var ondan alabilirsin saç dökülmesini azaltıyor ayrıca saçına çok işlem yapma yani jole waks gibi şeyler kullanma
Post automatically merged:

Merhaba kardeşim babamdada cok dokulme problemi vardı internetten bi dostumuz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Complex tavsiye etti kullanmanı öneririm gercekten işe yarıyor bu arada kendini o kadarda üzme sıkıntıya sokma iyi düşün iyi olsun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

dediğin bu mu reisim

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Benim de öyle bir sorunum var. Çeşitli destekli şampuanlar kullandım fakat bir işe yaramadılar. Doktora görünmek en iyisi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Saç dökülmesi normal benim günde 10 defa dökülüyor ama şampuan değiş düzelir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saçlarına sarımsaklı şampuan uygula bunun içinse 250 ml bir kavanoz al şampuan koy içine sarmısak rendele 2-3 gün dinlendir onu,sonra saçlarını hep onunla yıka pis kokar ama kremleyip düzeltince kokusu geçer.ayrıyetten saçına badem yağı,hint yağı zeytinyağı karışımı hazırla saçlarına kuru iken diplerine uygula eğer vaktın varsa 1 gece beklet ertesi günü yine sarmısakla şampuanla yıka.bide zeytinyağı al bir kavonoza içinde 3 diş sarmısağı bölerek at onu beklettir 3 gün saçlarını yıkayıp nemini aldıktan sonra tamamına uygula 3 sa beklet buarada beslenmenede dikkat et özellikle balık ye mevsimi zaten meyveye ve salatayı esirgeme sofrandan saçlarında kırılma yada kuruluk varsa onlar içinde doğal bakımlar yazabilirim

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merhaba hocam her aksam uyumadan saçlarınıza zeytın yagı ile 30-45 dk arası masaj yapacaksın o süre bittikten sonra yeşil sabunla yıkarsan ve bunu 1 ay boyunca dewam etti sorun kalkar hocam aynı sorun amcamda var

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Dostum en doğrusu doktora gözükmek ama ben hint yağını çok duymuştum işe yarıyor diye deneyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Dostum ben de 18 yaşındayım hafiften dökülmeler başladı. Benim babam da keldir. Bugün şöyle bi baktım da saçlarım aynı babam gibi olacak gözüküyor. Ama herkesin dediği gibi "takılma". Ben takılmıyorum artık olacağı varsa olacaktır. Belki imaj değişikliğine gideriz. Tamamen saçlarımız kesip bu seferde şakalarımızı uzatırız. Sıfır Sıkıntı.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
para kardesim sac ektıre bılırsın en kalıcı yontem sprey falan hıkaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...