bi cildiye polikliniğine git özel şampuanları ve takviye ilaç vitamin vb. şeyleri var onlar çözüm olabiliyor kendim kullanıyorum biraz da olsa işe yarıyorAgalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
Genetik saç dökülmesi ama benimki çoğunlukla stres üzüntüden kaynaklı
Biz kellerin kaderi bu istediğin kadar uğraş benim gibi kel Olcan zamaninda ben de baya çabaladım ama malesefAgalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
aynı sorun bende de var bioxcın quantum var ondan alabilirsin saç dökülmesini azaltıyor ayrıca saçına çok işlem yapma yani jole waks gibi şeyler kullanmaAgalar saç seyrekleşti benim gibi bu sorunu yaşayıp gürleştirmek için kullandığı işe yarayan yöntemi olanlar var mı
Merhaba kardeşim babamdada cok dokulme problemi vardı internetten bi dostumuzBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapComplex tavsiye etti kullanmanı öneririm gercekten işe yarıyor bu arada kendini o kadarda üzme sıkıntıya sokma iyi düşün iyi olsun