Dolar ile oyun hesabı satmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba genshin impact hesabı satacağım tl ile satarsam en fazla 800-1000tl alabilirim ama hesaba harcadığım para zaten bu kadar nerdeyse. Ama dolar ile sattığın zaman inanılmaz güzel rakamlara satabiliyorsun hesabımın değerine ve piyasaya baktığımda normalde en aşağı 300 dolardan satılıyor ben 200 dolara satmayı düşünüyorum hızlı satılsın diye ama daha önce hiç yabancı sitelerde satış yapmadım
hangi siteyi tercih etmeliyim ödemeyi nasıl alırım vs. Bir bilgim yok konu hakkında deneyimi yada bilgisi olan var mı?
g2g den satabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ebay var G2G var paypalın varsa işin daha rahat olur hocam
Paypal TR de çalışmıyor 30 Mayıs 2016 tarihinden bu yana. Playstation da PARAGON diye bir oyun vardı battı ve oyunculara tüm harcanan paraları iade etmişlerdi. 260 dolar iade aldım fakat para kaldı paypal da :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba genshin impact hesabı satacağım tl ile satarsam en fazla 800-1000tl alabilirim ama hesaba harcadığım para zaten bu kadar nerdeyse. Ama dolar ile sattığın zaman inanılmaz güzel rakamlara satabiliyorsun hesabımın değerine ve piyasaya baktığımda normalde en aşağı 300 dolardan satılıyor ben 200 dolara satmayı düşünüyorum hızlı satılsın diye ama daha önce hiç yabancı sitelerde satış yapmadım
hangi siteyi tercih etmeliyim ödemeyi nasıl alırım vs. Bir bilgim yok konu hakkında deneyimi yada bilgisi olan var mı?
Ödeme nasıl alcağını ve hangi siteyi tercih etmeni bulsan bile dolar ile satarsan rakibin yükselir çünkü çok satan var o yüzden fiyat düşecektir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
g2g den kripto cüzdanına ödeme alarak satış yapabilirsin .

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
G2gde satabilirsin fakat 200 dolardan 30 dolar gibi bir komisyon kesiyor ve 18 üstü olman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
böyle şeylerden güzel para kazanılıyor aslında örnek zamanında metin 2 de tr stelere m satıyordum ana gelir kaynağım bu olmuştu bi dönem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
önerebileceğiniz bir oyun var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
İlk once Payyooner hesabı acman lazım sonra satarsın.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Döviz hesabın varsa sata bilirsin benim arkadaş satmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...