Doların Düşmesini istiyenler içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
olmaz olmaz deyipde kaçarsanız olmaz tabi biyerden başlamak gerekiyor başlamazsanız sonuç gelmez hadi eywallah

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Her gördüğüne inanma qrşm dolar o şekilde düşmez

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sız deneyın genede bi yerden başlamak lazım
kardeşim 200 milyon doalrında olsa sen o doları düşüremezsin neden mi örneğin elmas çok az bulunur ve değerlidir altında az bulunduğundan değerli ancak doların fırlamasının nedeni yok dolar asıl değerine geçiyor bakılınca tl değer kaybediyor deniliyor ama dolar değerleniyor tl nin değersizleştiğide malum senin tl ni dolara dönüştürmen lazım

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
daha iyi bi fikrın varmı?
Var adam akıllı dinci olmayan her işe allahımız var demeyen adam akıllı okumuş bir profesör takımı toplanıp çözüm arayabilir en basitinden şu amerikadan gelen eşyaları yasaklayıp dış dünyaya malzeme satmaya başlamak mesela?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Var adam akıllı dinci olmayan her işe allahımız var demeyen adam akıllı okumuş bir profesör takımı toplanıp çözüm arayabilir en basitinden şu amerikadan gelen eşyaları yasaklayıp dış dünyaya malzeme satmaya başlamak mesela?
amerıkadan sılah almıycaksınn ve dıs ulkelere bı sey satıcaksın onu herkes bılıyor fakat o konuda elımızden bı sey gelmez onu cb nın yapması lazım o da onun bılıcegı iş ben vatandaş olarak napılacagını söyledim.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
amerıkadan sılah almıycaksınn ve dıs ulkelere bı sey satıcaksın onu herkes bılıyor fakat o konuda elımızden bı sey gelmez onu cb nın yapması lazım o da onun bılıcegı iş ben vatandaş olarak napılacagını söyledim.
Vatandaş olarakta onu cb ye yaptırcan yada yapanını seçcen

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eyw şu an biraz düştü inş daha da düşer 50 krş olsun amin gehegeheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...