daha iyi bi fikrın varmı?Lan millete dolar dözvizmi koydular kaldımki bu işler yastık altı paralarlamı çözülecek
sız deneyın genede bi yerden başlamak lazımSöyleyeninde beyni yok ona kananında dolar düşmicek ne yaparsakta düşmez bakın 10 tl yi geçecek
kardeşim 200 milyon doalrında olsa sen o doları düşüremezsin neden mi örneğin elmas çok az bulunur ve değerlidir altında az bulunduğundan değerli ancak doların fırlamasının nedeni yok dolar asıl değerine geçiyor bakılınca tl değer kaybediyor deniliyor ama dolar değerleniyor tl nin değersizleştiğide malum senin tl ni dolara dönüştürmen lazımsız deneyın genede bi yerden başlamak lazım
Var adam akıllı dinci olmayan her işe allahımız var demeyen adam akıllı okumuş bir profesör takımı toplanıp çözüm arayabilir en basitinden şu amerikadan gelen eşyaları yasaklayıp dış dünyaya malzeme satmaya başlamak mesela?daha iyi bi fikrın varmı?
amerıkadan sılah almıycaksınn ve dıs ulkelere bı sey satıcaksın onu herkes bılıyor fakat o konuda elımızden bı sey gelmez onu cb nın yapması lazım o da onun bılıcegı iş ben vatandaş olarak napılacagını söyledim.Var adam akıllı dinci olmayan her işe allahımız var demeyen adam akıllı okumuş bir profesör takımı toplanıp çözüm arayabilir en basitinden şu amerikadan gelen eşyaları yasaklayıp dış dünyaya malzeme satmaya başlamak mesela?
Vatandaş olarakta onu cb ye yaptırcan yada yapanını seçcenamerıkadan sılah almıycaksınn ve dıs ulkelere bı sey satıcaksın onu herkes bılıyor fakat o konuda elımızden bı sey gelmez onu cb nın yapması lazım o da onun bılıcegı iş ben vatandaş olarak napılacagını söyledim.
öyle olmuyor ıste sen sectın dıe herkes seçmiyor.Vatandaş olarakta onu cb ye yaptırcan yada yapanını seçcen