Onaylı Üye
İlk önce anakartının desteklediği maksimum RAM i bilmen gerekli , satın almadan önce desteklediği en üst RAM kapasitesini kontrol etmeni öneririmLaptop kullanıyorum DDR4 8GB RAM var ben bunu 16GB a yükseltmek istiyorum çokda pahalı bişey aramıyorum kullanışlı ucuz markalar önerirmisiniz.
Kingston ValueRAM 16GB 2400MHz DDR4 Ram (KVR24S17D8/16)Laptop kullanıyorum DDR4 8GB RAM var ben bunu 16GB a yükseltmek istiyorum çokda pahalı bişey aramıyorum kullanışlı ucuz markalar önerirmisiniz.
nasıl öğrenebilirim onuİlk önce anakartının desteklediği maksimum RAM i bilmen gerekli , satın almadan önce desteklediği en üst RAM kapasitesini kontrol etmeni öneririm
laptobun marka modeli nette arat karşına çıkarnasıl öğrenebilirim onu
Laptop kitapçığında ya da modelini internette aratıp kullanım kılavuzında bulabilirsin . Bazı siteler bilgisayat özelliklerinde bundan bahsedebiliyor.nasıl öğrenebilirim onu
bulamadım ama 16 gb a kadar destekler diye düşünüyorum Acer Nitro 5 an515-42 modelini kullanıyorumLaptop kitapçığında ya da modelini internette aratıp kullanım kılavuzında bulabilirsin . Bazı siteler bilgisayat özelliklerinde bundan bahsedebiliyor.
oyunlarda daha iyi performans alabilmek için ben hem bu bilgisayarda oyun oynayıp hemde tasarım yaptığım için yetmiyo bazı yerlerde o yüzden yükseltmeyi düşündüm16gb da fazla gelebilir bence, 8 ideal tabi ne için kullanacağına bağlı.
32 GB kadar destekliyor 2 tane slot var . 8-8 alacaksan ramlar aynı olmalıbulamadım ama 16 gb a kadar destekler diye düşünüyorum Acer Nitro 5 an515-42 modelini kullanıyorum
Post automatically merged:
oyunlarda daha iyi performans alabilmek için ben hem bu bilgisayarda oyun oynayıp hemde tasarım yaptığım için yetmiyo bazı yerlerde o yüzden yükseltmeyi düşündüm
Corsair almanızı tavsiye ederim.Laptop kullanıyorum DDR4 8GB RAM var ben bunu 16GB a yükseltmek istiyorum çokda pahalı bişey aramıyorum kullanışlı ucuz markalar önerirmisiniz.
Anakartına göre bişi almalısın dostumLaptop kullanıyorum DDR4 8GB RAM var ben bunu 16GB a yükseltmek istiyorum çokda pahalı bişey aramıyorum kullanışlı ucuz markalar önerirmisiniz.
Güzel seçimHi-Level 16 GB DDR4 ben bunu aldım her leptopla uyumlu tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?