kısaca dizüstü alma kanka masa üstü al kendi parana göre sistem diz topla apu bi sistem topla cok iyi şuanİyi bir laptop veya donanım olarak zamanla parça parça toplamak istiyorum. Fakat Laptop üzerinde toplama olmadığından masaüstü gerekiyor. Bu yüzden toplamada az sıkıntı yaşasamda laptop önerileriniz var mı kasmayan Gta V kaldırsın demiyorum ama en azından Euro Truck Sim 2 Multiplayer veya pbg Mobile kaldırsın su gibi aksın. Su gibi aksın diyince direk cepten 10bin çıkıyor tabi amaönerileriniz bekliyorum..
oda doğru ama saten hediye geldilaptop alma bence masaüstü al çünkü laptoplarda ısınma sorunu var ama masa üstüne öyle sıkıntı az oluyor
o sistem için ramı 16 yapmak daha iyi olabilir üstüne birde 256 gb ssd efsaneIntel i7 7.nesil bir işlemci
Gtx1660 ekran kartı
8 gb xpg yada hyperx ram
Bunlar senin için yeterli olur ama bütçen de önemli bu konuda
Ama adamın bütceside önemli dostum bütçe olduktan sonra ister 32 gb ram 1 tb ssd tako sistem için ramı 16 yapmak daha iyi olabilir üstüne birde 256 gb ssd efsane
bütçe belirtmediği için bir öeri sordum ona kalırsa ryzen 5 3600 da kullanabilir yada 2500 u işde ama bütçe önemliAma
Ama adamın bütceside önemli dostum bütçe olduktan sonra ister 32 gb ram 1 tb ssd tak
Orta halli bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?