Üye
Kanka bu bilgisayara ne yapsan yaş gibi duruyor Kesinlikle Ram ve İşlemcini değiştir 4. Nesil işlemciler artık 10 sene öncesinin neredeyse 4gb ram ile hiç bir şey oynayamazsın diyebilirim sürekli fps droplarla karşılaşırsınRAM :4gb
işlemci :intel i3 4130 3,40 ghz
Windows 10 pro 64 bit
anakart h81m s2v gıgabyte
ekran kartı GeForce gtx 1050 ti gaming x msi
psu fsp hyper pro 80+ 650 w
Arkadaşlar kasa şuan çok yavaş Windows başlatılırken 5 dk da açılıyor ssd ne olduğunu bilmiyorum onu takınca hızlanır dediler birazda olsa
Sizden ssd anakart ve işlemci tavsiye ederseniz teşekkür ederim bütçe belli değil para buldukça yaparım diğer donanımlar hakkındada olur genel diyeyim
İyi akşamlar
knk oyun oynamıcaksan hızlı açılması vb şeyler için ssd alman yeterliRAM :4gb
Windows 10 pro 64 bit
Arkadaşlar kasa şuan çok yavaş Windows başlatılırken 5 dk da açılıyor ssd ne olduğunu bilmiyorum onu takınca hızlanır dediler birazda olsa
Sizden ssd anakart ve işlemci tavsiye ederseniz teşekkür ederim bütçe belli değil para buldukça yaparım diğer donanımlar hakkındada olur genel diyeyim
İyi akşamlar
Hocam, yanlış anlamayın ama arkadaşımızın durumu olsa sadece işlemci, anakart ve SSD tavsiyesi istemez, baştan bilgisayar toplamak için yardım alırdı. Önerdiğiniz işlemcinin fiyatı 6800TL. İnternette aratarak önünüze çıkanları paylaşıyorsunuz. Bu kadar mesaj kasmaya çalıştığınızı lütfen belli etmeyin.
Samsung, tercih edebileceğin bir seçenek olabilir.İleriye dönük bi ssd olsa benim için daha iyi olur ilerde sistemi yükseltirsem tekrardan ssd almak istemiyorum
anakartın destekliyorsa m2 almanı tavsiye ederimİleriye dönük bi ssd olsa benim için daha iyi olur ilerde sistemi yükseltirsem tekrardan ssd almak istemiyorum
Asus Prime A320-F AnakartRAM :4gb
Windows 10 pro 64 bit
İyi akşamlar
Nvme m2 ssd al hocam 480lik işini görür.
Samsung, tercih edebileceğin bir seçenek olabilir.
yorum yazan arkadaşların yarısı boş yorum yapmış diye yorumladım. adamın bilgisayarı ddr3 ve arkadaşlar ddr4 anakart önerip geçmişler. sadece anakartı alırsan ramler elinde kalır. konu sahibi arkadaşa ilk önerim anakart-işlemci ve ram'i olabildiğinde iyi bir fiyata satıp yeni bir bilgisayar toplamakta. ekran kartın bilgisayarının diğer bileşenlerine göre çok güçlü. bilgisayarın darboğaz yapıyor olabilir. anakartı işlemciyi ve ram'i satıp ddr4 anakart-ram ve işlemci almak senin işini görür diye düşünüyorum. eğer bilgisayarında darboğaz varsa ssd alman zaten bir işe yaramayacaktır. ekran kartın dışında almanı önerdiğim bileşenleri aşağıya bırakıyorum.
Asus Prime B450M-K II ---> Anakart
Amd Ryzen 5 5500 ---> İşlemci
Xpg Gammix D30 16GB (2x8) ---> Ram
Adata Legend 700 512GB ---> Nvme ssd
Mevcut psu um için önerdiğiniz sisteme yeterli olur muanakart ve işlemci eski olduğu için ne ederler fiyatı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?