Onaylı Üye
windows 10 sıfırlama (formatmı)Virüs olabilir win10 sıfırlama yapabilirsin yada sürücülerini güncelle
Tek tek kendi sitesinden taratman daha faydalı olurwindows 10 sıfırlama (formatmı)
sürücüleri bilgisayar yönetimindenmi güncelleyim yoksa tek tek sitedenmi taratıyım
sizden birşey rica etsem olurmu team wiewerden bağlantı sağlayıp bir kontrol etme şansınız olabilirmi benim ilk aklıma gelen ekran kartı olabilir bir kontrol sağlasanız sistemdeTek tek kendi sitesinden taratman daha faydalı olur
Aynen format ama hem tamamen sıfırlama var hem programları kurtarma seçenekli var ama tamamen sıfırlamanı öneririm
Ekran kartın nvidia maleesef fazla bilgim yok amd olsaydı yardımcı olurdumsizden birşey rica etsem olurmu team wiewerden bağlantı sağlayıp bir kontrol etme şansınız olabilirmi benim ilk aklıma gelen ekran kartı olabilir bir kontrol sağlasanız sistemde
nvidia biraz karışık bende çözemedimEkran kartın nvidia maleesef fazla bilgim yok amd olsaydı yardımcı olurdum
temiz bi formatın var ya
şimdi oyunlar için fbs artırıcı ve oyun içi iyileştirme yapan razer adlı bir program var onu yüklüyorum bakalım ne olacakPubg emilatör - (steam) apex zaten oynadığım 3 oyun bu
ekran kartım ve sürücüleri kontrol ettiğimde güncel bir durumda
Virüs olabilirmi kankam onuda bir kontrol et istersenPubg emilatör - (steam) apex zaten oynadığım 3 oyun bu
ekran kartım ve sürücüleri kontrol ettiğimde güncel bir durumda
Post automatically merged:
şimdi oyunlar için fbs artırıcı ve oyun içi iyileştirme yapan razer adlı bir program var onu yüklüyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?