30 Nis 2023 #1 WalkeR42 Walker Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2023 Mesajlar 339 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 2 Yaş 21 3 HİZMET YILI Don't Starve Together'da bir sunucuya bağlanırken yanıt vermiyor hatası alıyorum, çok uzun sürüyor sunucuya bağlanmam. Sebebi nedir? GT 1030 ekran kartı. Q8300. 6GB RAM. Sistemim bu şekilde. Moderatörün son düzenlenenleri: 30 Nis 2023
Don't Starve Together'da bir sunucuya bağlanırken yanıt vermiyor hatası alıyorum, çok uzun sürüyor sunucuya bağlanmam. Sebebi nedir? GT 1030 ekran kartı. Q8300. 6GB RAM. Sistemim bu şekilde.
Çözüm #Adc Main 30 Nis 2023 WalkeR42' Alıntı: Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... Şunu tekrar deneyip geri dönüş atar mısın:
WalkeR42' Alıntı: Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... Şunu tekrar deneyip geri dönüş atar mısın:
30 Nis 2023 #2 Berkehans B Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 23 Sosyal 3 HİZMET YILI anlamadım problemi net baktım şimdi kanka oyunu silip yüklemey çalış veya bağlantı ile alaklaı sıkıntı var Moderatörün son düzenlenenleri: 30 Nis 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
anlamadım problemi net baktım şimdi kanka oyunu silip yüklemey çalış veya bağlantı ile alaklaı sıkıntı var
30 Nis 2023 Moderatör #3 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o oyun o kadar büyük sistem isteyen bir oyun değil youtube'dan falan baktın mı sorunun nedenine Oyla 0 Olumsuz oyla
Sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o oyun o kadar büyük sistem isteyen bir oyun değil youtube'dan falan baktın mı sorunun nedenine
30 Nis 2023 Konuyu başlatan #4 WalkeR42 Walker Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2023 Mesajlar 339 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 2 Yaş 21 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o oyun o kadar büyük sistem isteyen bir oyun değil youtube'dan falan baktın mı sorunun nedenine Genişletmek için tıklayın ... Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o oyun o kadar büyük sistem isteyen bir oyun değil youtube'dan falan baktın mı sorunun nedenine Genişletmek için tıklayın ... Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum
30 Nis 2023 Moderatör #5 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI WalkeR42' Alıntı: Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... Şunu tekrar deneyip geri dönüş atar mısın: Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
WalkeR42' Alıntı: Evet baktım fakat bulamadım nedense bağlantımdada bir problem olduğunu sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... Şunu tekrar deneyip geri dönüş atar mısın: