Uzman Üye
10-12 yıl önce doping i denemiştim, ufaktan memnun kalmıştım ama destekleyici yani temel kaynak olarak kullanılmaz. Ek olarak kalan süre içinde kafanı daha fazla karıştırır, çünkü betimlemeler ve simgelemeler üzerinden öğreti yapmaya çalışıyor. Mevcut durumun için tavsiye etmen, kafan çorba olur.Merhaba yks ye 3 ay kaldı ama ben bu yıl kazanacağımı düşünmüyorum, tyt ayt sayısal paketi ERKEN30 koduyla baya düşüyo, ben şimdi bu paketi alsam hem bu yıl hemde seneye kullanabilir miyim ve doping hafıza yerine aabilceğim güzel ders içerikleri var mı ?Dershaneye 10-20k vermektense bu daha mantıklı geliyo. Raunt ebayla aynı mantık eba akadaemik destek ile ve eba akadameki desteği hiç sevmemmiştim zamanıunda o yüzden Rauntu hiç düşünmüyorum. Konu ile ilgili bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
yotube da aynilari ücretsiz derken mesela hangi kanallar da var onlarKankam bizzat almış biri olarak kesinlikle önermem. Hiç faydalı değil youtube de aynıları ücretsiz.
kisiye gore degisir ama bence cok sacmaMerhaba yks ye 3 ay kaldı ama ben bu yıl kazanacağımı düşünmüyorum, tyt ayt sayısal paketi ERKEN30 koduyla baya düşüyo, ben şimdi bu paketi alsam hem bu yıl hemde seneye kullanabilir miyim ve doping hafıza yerine aabilceğim güzel ders içerikleri var mı ?Dershaneye 10-20k vermektense bu daha mantıklı geliyo. Raunt ebayla aynı mantık eba akadaemik destek ile ve eba akadameki desteği hiç sevmemmiştim zamanıunda o yüzden Rauntu hiç düşünmüyorum. Konu ile ilgili bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Benim Hocam, Mehmet Eğit.yotube da aynilari ücretsiz derken mesela hangi kanallar da var onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?